2777
2789
عنوان

ناباروری

103 بازدید | 13 پست

لام دوستان گلم..۸ الی ۹ ماه ک اقدام ب بارداری میکنم....و سایز فولیکولمم ریز بوده این ماه با لتروزل و کلومیفن و متفومین ..روز دوازد پریودم سونو دادم و فولیکول هایی باسایز های سمت راست ۲۸ و سمت چپ ۱۸و۲۰ ک همون روز دکتر برام امپول ازاد سازی تجویز کرد ..من روز دوازدم صبحش نزدیکی کردم غردبش امپول زدم و تقریبا ۳۸ .ساعت بعد امپولم نزدیکی کردم  ک ۴۸ ساعت بعد تزریق درد شدیدی داشتم تا چند ساعت..دردم کمتر شد  .. ی روز خوب بودم دوبارخ روز بعد تیر عمیقی زیر دلم‌میکشید ک خیلی دردم کرد.ایا امکان بار داریم هست،. الان ۲۰ سیکلمم.بازم یا تخمدان سمت راست  گاهیم چپ تیر میکشه.بیشتر سمت راستب .ب نظر تون چقدر احتمال بار داری وجود داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایز فولیکول ها که خوب بودن

انشالله

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یه سوال  چند بار میپرسی ؟انشالله بارداری

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

احتمال بارداریت با اون ۲۰ و ۱۸ زیاده ولی ۲۸ خدا کنه دفع شده باشه و‌کیست نشه .

درضمن درد ها به خاطر داروهاته که به تخمدانهات شوک وارد کرده 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

سلام عزیزم.

فولیکول های سمت چپت خیلی خوب بودن برا بارداری...

الهی ک ب حق این شب عزیز بیای و خبر بارداریتو بهمون بدی خوشحالمون کنی،،

بله ک امکان بارداری هست،، توکل ب خدا🤲🤲🤲💚💖

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ 💛  خدا جونم مررررررررسی بابت  معجزه کوچولو که تو دلم کاشتیش 💛  خودت مراقب هدیه قشنگت باش همیشه🌺 پسر نازم  نویان مامان ۱۳۹۹/۹/۱۹ ساعت ۱۰:۱۵ صبح به دنیا اومد😍 و شد همه دنیای من و باباش 👪  الهی از این معجزه های شیرین قسمت تموم دوستای منتظرم🙏🧡 

امیدوارم ک خدا بهت نی نی تو داده باشه

اون دردها احتمالا ازاد شد تخمک هات بوده ...

کسی نمیتونه تشخیص بده الان ک جواب گرفتی یا نه باید صبر کنی تا موعدت...

اما استرس اصلا خوب نیست برات

استرس ۴۵%شانس باروریتو کاهش میده 

کسی که بخواد کاری رو انجام بده راهش رو پیدا میکنه وکسی هم که نخواد بهانه اش رو...