2777
2789
خووو بگوو

از چی بگم برات؟😢

خونه مادرشوهرم بودم 

سرما خورده بودن یه عالمه دسمال فینی داشتم 

من یه نایلون فریزر داشتم که دسمالامو میریختم تو اون هنراه خودم یدک میکشیدم 

موقع امتحانات دانشگاهم بود 

خدا لهنت نکنه شوهرمو که کارمون به ک.ا.ند.وم کشید اخر شب 

من همشونو جمع کردم تو نایلون فریزر به شوهرم گفتم صبح ببر بنداز سطل اشغال اونم صبح یادش رفت ببره😒😒

هیچی مجبوری گذاشتمش تو کیفم که بندازم تو راه یادم رفت بندازمش با خودم بردمش دانشگاه 

اونجا قبل از شروع امتحان یه فرمولیو یکی از بچه ها پرسید 

منم.جزوه تو کیفم بود سریع مثه بز پریدم گفتم وایسین من الان جزوه میارم

رفتم جزوه بیارم نایلونه گیر کرد بهش افتاد پایین

حالا دور صندلی من کلا پسر نشسته بودن

کاندومه هم دقیقا مشخص بود 

ای خداااا خیلی شیک گذاشتم تو کیفم یه دسمال در اووردم تا اخر جلسه الکی فین فین کردم باورشون بشه دسمالا فینی بودن 

هنوزم امیدوارم اون کا.ندومو ندیده باشن

من ناااابود شدم اون روز 

از اون روز به بعد هیییچ وقت اون زینب سابق نشدم 

همش میگم چرااا؟ اخه به تو چه مربوط نه پریدی گفتی من جزوه میارم 

ای خداااا

منو سوسک کن

جلو همه بگو به من خیلی دوست دارم عشق دلم همه جا تاریک شه یهو بوی عود میاد و شمعا روشن   همه اگه پایه باشن وصل میکنیم ما صبحو به شب جمع جمعه عاشقا جمع جمع اینا رو هم عاشقتم  امشب میخوام بمونم من تا صبح کنارت   این دریا با تو چه حالی داره بارون بباره بارون بباره  تو هم بخندی برا من دوباره بخونم برات نگام تو نگاتچشاتم کنار همه نگاه کنن به ما با اون دلبری کردنات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی تعریف میکرد ک تو دوران دانشگاه شاگرد اول بوده و با استادا جور یبار سوال درسی میکنه از استادش تو تل

بعد اخر وقت میخاسته بنویسه استاد شب خوش مینویسه استاد شب ..وش😝😝😝میگفت فرداش همش یجور نگام میکرد

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

رفته بودیم مشهد 

بازار ۱۷ شهریور 

دوستم برای بچه ی خواهرش لباس میخواست 

یبار گفت آستین بلند میخوام که سر آستیناش کش داشته باشه 

یبارم عوض کرد نظرشو گف آستین کوتا 

بعد منو برد در مغازه 

گف تو بگو من روم نمیشه 

دو تا پسر خشگل و موجه داخل مغازه بودن 

منم نه گذاشتم نه ورداشتم گفتم 

ببخشییین 

لباس آستین گوتاه میخوام که سر آستیناس کش داشته باشه 

اونا اینطوری شدن🤔🤔🤔

و بعد دوستم هااااار هاااار خندید 

و من آببببببب شدم 

بعد پسره فهمید سوتی دادم بهم گفت بیا برات میسازم با دست اشاره کرد سمت یه قسمتی که یه رول ۵ سانتی اونجا بود 

فقط دست دوستمو کشیدم و رفتم بیرون 

بعد فاجعه ی ماجرا اینجاس که یه کم گشتیم دوباره برگشتیم دم همون مغازه پسره وایساده بود دم در 

منم داشتم با گوشی حرف میزدم نمیفهمیدم چی میگه 

پسره میگفت بیا بیا ساختم برات آستین کوتاهه ولی سر آستیناش کش داره بیا بیا 

منم فک میکردم پیدا کرده لباس نمیفهمیدم داره مسخره ام میکنه 

دوستمم فقط میخندید و میگف بیا بررریم این سر کارت گذاشته 

و منم همچنان گوشی دستم بود با تلفن حرف میزدم 

خدایا منو محو کن

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹
2803