2777
2789
هشناد نفر بازید :// حداقل یه چیزی میگفتین خدایا من چقد بی کسم😢😢

حتماً شماره ی دکتری که گفتم رو از گوگل بگیر و تماس بگیر ،ببین کی ایرانه ازش نوبت بگیر و برو پیشش. ان شاالله که نتیجه میگیرید

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
ببخشید منظوری نداشتم😁🌷من دکتر کتابچی خیلی راضیم ولی واسه بزرگسال باشه فکرکنم اگه باز خواستی زنگ بز ...

ن بزرگسال نمیشه 

ببخش دیگع اعصابم خیلی خرابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتماً شماره ی دکتری که گفتم رو از گوگل بگیر و تماس بگیر ،ببین کی ایرانه ازش نوبت بگیر و برو پیشش. ان ...

ممنون عزیرم بخدا اگ نتیجه بگیرم تا عمر دارم دعات میکنم 

پیش چنتا دکتر میخام ببرم یکیشم پیش محمدی میبرم اگ بود

مشکل بچتون چی بود؟

بچه ندارم عزیزم . بچه ی یکی از آشناها بود، بعد تشنجی ک داشت دچار مشکلات حاد شده بود و فقط دارو مصرف میکرد و همه ی پزشکا گفته بودن علاج نداره به مغزش آسیب رسیده و هرچی بزرگتر شه دچار عقب افتادگی ذهنی میشه. ولی دکتر داروهاشو قطع کرد و یه سری دستورات دیگه داد . الان ۱۲ سال گذشته و خداااروشکر هیچ مشکلی نداره . 

اون موقع خیلی از بچه هارو از شهرای مختلف میاوردن و نتیجه گرفته بودن

ممنون عزیرم بخدا اگ نتیجه بگیرم تا عمر دارم دعات میکنم  پیش چنتا دکتر میخام ببرم یکیشم پیش محم ...

ان شاالله که نتیجه میگیری ، توکلت به خدا باشه و با امید برو .

عزیزم میشه ی ذره در مورد زایمانت برام بگی البته اگه ناراحتت نمیکنه 

۳۷هفته رفتم سونو گفتن اب دورش کم شده همون شب سزارین شدم ریه هاش عفونت داشت بیست روز ان ای سیو بستری بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز