2777
2789

زمین و آسمان دریای نور است
دل شیعه ز شادی در سرور است
علـــی مرتضی(ع) زین باره خرسند 
به غنچه گل زده همواره لبخند
جناب فاطـــــــمه(س) دارد تبسم 
که از این چهره جنت شد تجسم
به عرش حق شده بزمی مهیا 
امام مجتبی(ع) آمد به دنیا

میلادتان مبارک‌‌ کریم اهل‌بیت(ع)💚💚💚💚💚

امشب عیدی بگیریم‌از آل محمد(ص)🌹🌹🌹

برای همدیگه دعاکنیم🙏

خـــــدایـــــاتـــوبـــســـازتـــو بــــســـازی قــــشـــنـــگتــــره❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بچه ها. استارتر عزیز عید شمام مبارک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2783100/خواهرای-عزیزمبیایید-توی-ثواب-شرکت-کنیدانشالله-ک-ب-زودی-حاجت-رواشید

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼

💚عید شماهم مبارک💚

🎉همگی حاجت رواشید به حق کریم اهل البیت🎉

🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼

⚠️تیکر کنکورم ⚠️🌸لطفا برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)و حاجاتم صلوات بفرستید�🌸💙 أَلَا إِنَّ نَصْرَ اللَّهِ قَرِيبٌ 💙
سلام بچه ها. استارتر عزیز عید شمام مبارک https://www.ninisite.com/discussion/topic/2783100/خ ...

عید شمام مبارک دوستم🌷

این شب عزیز رو اول به اقامون امام حی و قائم حضرت مهدی تبریک می گم و بعد هم به شما دوستان. حاجت روا شید از  کریم اهل بیت امام حسن مجتبی علیه السلام

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼 💚عید شماهم مبارک💚 🎉همگی حاجت رواشید به حق کریم اهل البیت🎉 🌼🍃 ...

ممنون دوستم گلم

ان شاءالله همگی حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم💚💚😍

این شب عزیز رو اول به اقامون امام حی و قائم حضرت مهدی تبریک می گم و بعد هم به شما دوستان. حاجت روا ش ...

ان شاء الله بهترینها رو عیدی بگیریم همگی🌷

ان شاء الله بهترینها رو عیدی بگیریم همگی🌷

الهی آمین

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت