2777
2789
عنوان

چهلم خراب شد😭😭😭😭

280 بازدید | 19 پست

چهله زیارت عاشورا برداشته بودم روز 7بودم نصفش انجام داده بودمیهو یه چیز خیلییییی بد اتفاق افتاد دیگ ولش کردم و...بعدشم شب شد😢😢

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.

روز بعد دوبار بخون

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم توضیح بدی درباره این چهلم زیارت عاشورا

تضمینی حاجت میده البته باید دقیق انجام بدی وگرنه خراب میشه 40روز باید نماز سر وقت بخونی حتی صب غیبت نکنی اهنگ گوش ندی گناه نکنی عکس و فیلم مستهجن نبینی و دقیق انجامش بدی حتی نباید ناامید بشی بگی حالا این چله جواب میده یا نه در اون صورت حتما حاجتتو میگیری خیلیااا گرفتن

من توروز 25بودم نایب پیدانکردم قطع شد 😢

من ایندفه میخوام بعد پریودی بخونم تا پریود بعدی هم قرص بخورم ک پریود نشم اون چن روز باقی مونده

شما قبلا انجام دادی؟ جواب گرفتین؟؟ تو کانال نوشتن باید هیچ روزی جا نمونه،وگرنه میشکنه.

من روز 7بودم ولی از وقتی خوندم خیلیییی حالم بهتر شد میدونستم حاجت میگیرم باید دوباره از اول شروع کنم دقیق

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

با سلام

جهت گرفتن نائب صلواتی چله زیارت عاشورا به روش ایت الله عبدالکریم حق شناس

فقط بانوان گرامی وارد لینک زیر گردند 👇👇👇👇👇❌❌

https://t.me/joinchat/Bd2EjkOaGf80pHAIG20fPQ

این چله توسط  ایت الله عبدالکریم حق شناس  که یکی ازاولیا خداست نقل شده که این چله حاجت روایی بالایی داره البته باید شرایط ان بخوبی مراعات کنید انهم ترک گناه ومراقبه است که بواسطه صاحب الزمان به  اولیاخدا سفارش شده است📢📢

🌟دراین گروه برای شما خانمهای عزیز دردوران عذرشرعی برایتان نایب صلواتی گرفته میشود تاچله شما کامل شود  و قبل نایب گرفتن باید برا دیگران نایب شده باشید با وارد شدن به این گروه دیگه برای گرفتن نایب مشکل نخواهید داشت  

جهت گرفتن نایب صلواتی وارد لینک بشوید

حاجت روا و عاقبت بخیر

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹