2777
2789
عنوان

باردارای گل خواهش میکنم یه لحظه❤

93 بازدید | 17 پست

سلام خانومای گل من امروز رفتم سنو برای سن جنین و صدای قلبشو شنیدم خداروشکر .اما چیزی که عجیب بود برام سن جنین بود که 6هفته و 6 روز نوشته بود البته با 4 روز خطا .از طرفی اولین اقدامی که داشتیم دو روز بعد از پریودیم بود و منظور سنو این هست که لقاح تو این روز انجام شده.حالا سوال من اینه مگه میشه دو روز بعد از پریودی لقاح انجام گرفته باشه مگه تخمک هست 

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سری بعدی دقیق تر جواب میدن  خودتو نگران نکن

عزیزم یعنی احتمال داره اشتباه باشه؟ 

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
خب سن بارداریو بر حسب روز شروع پری میزنن 

نه عزیزم من اصلا بهش نگفتم تاریخ پریمو خودش نوشته اینو طبق سایز نی نی

سن بارداریو ازآخرین باری که پریودشدی حساب میکنن واسه همین

عزیزم اصلا نمیدونست تاریخ پریودمو

عزیزم یعنی احتمال داره اشتباه باشه؟ 

اشتباه نیست 

برا اساس اندازه جنین میگن دیگه 

حالا یکمی رشد جنین بیشتر کمتر باشه سن بهم میریزه 

بعدشم اینا سن رو از اولین روز پریود قبلی حساب میکنن یعنی دو هفته ای اضاف میشه 

مثلا اگر یک اسفند پریود شده باشی سن جنین رو از یک اسفند حساب میکنن 

نه عزیزم من اصلا بهش نگفتم تاریخ پریمو خودش نوشته اینو طبق سایز نی نی

خب تاریخ پریودو کسی به سونوگراف نمیگه

خودشون جنینو میبینن با محاسبه چند روز قبل از لقاح(یعنی همون تقریبا ۱۴ روز) که معمولش هست سن بارداریو میزنن.

چندم روز شروع پریودت بود؟

اشتباه نیست  برا اساس اندازه جنین میگن دیگه  حالا یکمی رشد جنین بیشتر کمتر باشه سن بهم م ...

اخه از کجا میدونسته من کی پریو  شدم من نگفتم به دکتر سنو گرافی

خب تاریخ پریودو کسی به سونوگراف نمیگه خودشون جنینو میبینن با محاسبه چند روز قبل از لقاح(یعنی همون ت ...

12 فروردین عزیزم

خب تاریخ پریودو کسی به سونوگراف نمیگه خودشون جنینو میبینن با محاسبه چند روز قبل از لقاح(یعنی همون ت ...

اها حالا متوجه شدم پس خودش یه چند روز اضافه میکنه به روز لقاح