2777
2789
عنوان

شیرخشک اچ آ

1306 بازدید | 12 پست

سلام خانوما پسرم ۳/۵ ماهشه و چند روزیه سرش جوش زده و صورتش رو میخارونه. دکتر امروز گفت بهش ببلاک اچ آ بدم. خواستم ببینم ببلاک اج آ خوبه یا نان اچ آ یا آپتامیل اچ آ ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول همون نان رو دادین به بچتون؟ یا شیر دیگه ای امتحان کردین؟ از چند ماهگی میدین بهش؟

نه شیر دیگه ایی رو امتحان نکردم، دخترم هم شیرخودمو میخوره هم شیرخشک ، از دوماهگی وقتی فهمیدم حساسیت داره HA بهش میدم

یک ماه تموم اسهال داشت، مدفوعشم بلغمیو کش دار شده بود، آزمایش مدفوع گرفتن

عزيزم بلغمي يعني چطور؟؟دختر من الان در كنار شير خودم بهش نأن اچ آ ميدم البته از اول با تجويز پزشك ميدادما يكمي مدفوعش سفت بود ولي الان با دادن قرص نكسيوم و زانتاك براي رفلاكسش يكم مدفوعش كشدارو براقه اين يعني همون بلغمي؟؟از كجا بفهمم به شير خشكه حساسيتش يا بهداروهاش؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
عزيزم بلغمي يعني چطور؟؟دختر من الان در كنار شير خودم بهش نأن اچ آ ميدم البته از اول با تجويز پزشك مي ...

اره کش دار و لجز شده بود و همم تو مدفوعش دونه های سفید داشت، من بهش شیرخشک نان میدادم بعد با تجویز دکترش شیرخشک نان Ha دادم

اره کش دار و لجز شده بود و همم تو مدفوعش دونه های سفید داشت، من بهش شیرخشک نان میدادم بعد با تجویز د ...

عزیزم مدفوع دختر منم همینطوره البته من در کنار شیر خودم نان اچ آ میدم پس چرا اینطوریه میشه از رانیتیدین و قرص نکسیومی باشه که میدم؟!اطلاعی در این زمینه دارید؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 
عزيزم بلغمي يعني چطور؟؟دختر من الان در كنار شير خودم بهش نأن اچ آ ميدم البته از اول با تجويز پزشك مي ...

ببخشید عزیزم دخترتون نان اچ آ رو بالا نمیورد؟ اخه گفتید رفلاکس داره.دختر منم رفلاکس داره فقط ببلاک ای آر رو بالا نمیاره که غلیظه بقیه شیرا چون رقیقن بالا میاره