2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

183 بازدید | 15 پست

من هفت ماهه ک بچمو سقط کردم 

سقط عمد😭

تو چهارماه فهمیدم ریه ش کیست داره و ریه راستش بزرگ‌تره 

پیش پنج تا دکتر رفتم دو تا سونو گفتن مشکل داره باید سقط شه 

با مجوز پزشک قانونی سقطش کردم 

کلی تو اینترنت سرچ کردم نوشته بود باعث زجر تنفسی نوزاد میشه و احتمالش زیاده تلف بشه

و درمان قطعی نداره 

الان این سریال روز حسرت رو دیدم ک اون حاج آقا گفت ما حق نداریم قتل نفس کنیم هیچ دکتری نمیتونه صد در صد مریض بودن بچه رو تایید کنه 

حتی اگه مشکل داشته باشه حق نداریم بکشیمش😭😭😭

پشیمونم واقعا شاید سالم بود 

خدا منو ببخشه 

کاش نگهش میداشتم حتی اگه شوهرم ولم میکرد (اون خیلی پیگیر سقط بود )

عذاب وجدان دارم

...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم سقط کردم سندروم ب.ود 13هفتگی عذاب نداشته باش دیگ اگه واقعامریض بوده باشه چی؟هم اون عذاب میکشیدهم شما. 

موهاے دوست دخترتو بـــومیکنے میبوسے!بعدموهاے مـــــادرتــــوتوغــــذامیبینے میگے مـــــن لــــب بہ این غذانمیزنم بیشـــرف؟!    

چرت وپرت گفته الان انقدر علم پیشرفت کرده گناه نداشت ب دنیا می اوردیش جلو چشات اب میشد دلت می امد؟

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

😐وقتی پنج شش تا دکتر گفتن مشکل داره به این فکر کن اگه به دنیا میومد و زجر میکشید و جلو خودت اب میشد چی میکشیدی؟اون چید اذیت میشد؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

عزیزم وقتی دکترا اجازه سقط دادن پس گناهی مرتکب نشدی اگه دنیا میومد و خدای نکرده زجر میکشید اون موقع هر روز عذاب وجدان داشتی  هیچ چیزی واسه یه مادر بدتر از دیدن مریضی بچش نیست 

هر چند که خیلی ناراحت کننده است سقط

ولی تصور کن یه بچه با نقص چقدر تو جامعه مشکلات براش بوجود میاد 

بنظرم بهترین کارو کردین

بعدم این فیلمه واقعیت که نیس تازه توش از ناقص و معتاد بودن بچه مطمئن نیستن 

عزیزم وقتی چندتا پزشک بهت گفتن نوزادت بیمار به دنیا میاد و دچار سندرم زجر تنفسی میشه، پس کار اشتباهی نکردی. اون بچه اگه بیمار به دنیا میومدو جلو چشمات نفسش بند میومد بیشتر عذاب میکشیدی فداتشم.

خدا جونم میشه منو لایق بدونی و ی نی نی خوشگل و سالم بهم بدی. قول میدم مامان خوبی باشم.  مرسی خدا جونم عاشقتم.

شایدم سالم نبود. سالم بودنش در حد شایده ولی پزشکا گفتن مشکل داشته. اگه به دنیا میاوردی و خودش کلی درد و زجر میکشید و خودت زندگیت تباه میشد و تا اخر عمر نمیتونستی ارامش داشته باشی و از ته قلب بخندی اونوقت عذاب وجدانش بیشتر نبود؟؟؟؟ اون بچه بعدا بهت نمیگفت چرا دکترا گفتن سقط کن مریضه ولی تو منو با شاید و ای کاش یه دنیا اوردی؟؟؟؟ عزیز دلم خوب کردی بچه ای که سالم نبود رو نیاوردی دنیا. سخته میدونم ولی بودنش سخت تر بود واسه همتون 💕 عذاب وجدان نداشته باش. و بهش فکرم نکن. پاشو همین الان خودتو با یه چیزی سر گرم کن 💕💕💕

عزیزم به نظر خودت دکتر بهتر میفهمه یا حاج اقا؟

الان برات یه مثال میزنم

یکی از دخترای فامیل ما خیلی مذهبی بود و زن یه حاج اقا شد،وقتی باردار شد رفت سونو بهش گفتن بچه مشکل داره سقط کن،خودش و شوهرش قبول نکردن و گفتن دکتر که گفته تا دو سالگی از دنیا میره بذار خودش به مرگ طبیعی بمیره ما سقط نمیکنیم و فلان

نشون به اون نشون که اون بچه الان بیست و سه سالش هست،و درک و احساس داره وهمه چیز رو متوجه میشه ولی کوچکترین حرکتی نداره و معلوله و ظاهر عقب مونده داره و واضح حرف نمیزنه و حتی بلعش مشکل داره،و روزی هزار بار با زبون خودش  پدر مادرش رو بخاطر حماقتشون لعنت میکنه،و از صبح که بیدار میشه از خدا میخواد بکشش تا شب که با گریه میخوابه،پدر مادرش این زجر و نفرین رو این همه ساله دارن تحمل میکنن چون به چیزی که قانون و شرع اجازه دادن عمل نکردن،