2777
2789
عنوان

کمممک

118 بازدید | 16 پست

از فردای روزی که زایمان کردم سرفه های خشک اومده سراغم خوبم نمیشه یه مدت خوب شد اما دوباره اومد سراغم،توروخدا اگه کسی میدونه چه جوری خوب میشه کمکم کنه.دارویی بگید که بچه شیر میدم واسش ضرر نداشته باشه.الان حدود 3ماه شده.

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه سری میگن به خاطر عوارض داروی بیهوشی

آره منم بودم خودش خوب شدبه متخصصم گفتم گفت خودش خوب میشه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
آره منم بودم خودش خوب شدبه متخصصم گفتم گفت خودش خوب میشه

چند وقت طول کشید خوب شدید؟

خیلی جیغ کشیدی؟ یا سزارین بودی؟ اگر سزارین بودی از عوارض داروی بی حسیه.

لعاب به دونه، سوپی که حاوی اسفناج باشه، دم نوش عناب که بعدش عنابش رو بخوری، و البته ته میتونی مایعات ولرم، اعم از شیر و آب ولرم و آب میوه طبیعی.

تیکر یک سالگی پسر دومم...
چند وقت طول کشید خوب شدید؟

من تقریبا یه یک دوهفته خوب شد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خیلی جیغ کشیدی؟ یا سزارین بودی؟ اگر سزارین بودی از عوارض داروی بی حسیه. لعاب به دونه، سوپی که حاوی ...

سزارین بودم،بیهوشی کامل.

ممنونم عزیزم