hamidam مدیر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 525 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 22 پست بچها من رفتم اولین سونو واسه ضربان قلب خداروشکر همه چی خوب بود فقط زده اندازه طول رحم ۲۵ میلیمتر سونو شکمی انجام دادم مثانه هم خیلی پر بود اندازه گیری باید با مثانه خالی باشه یا پر؟؟؟؟توروخدااا جواب بدید 1398/02/30 | 18:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰کیانا۰۰ عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1790 من کارمندم نمیتونم استراحت مطلق باشم خدا نکنه این اتفاق بی افته ایشالله ک نشه ولی مراقب باش...من دهانه رحمم ۳۵دکترم گفته حق نداری پیاده روی کنی اصلا سرپا واستایی زیاد خیلی کوتاه موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!حرف های نزده تو دلمونه.
hamidam مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 525 مبارک باشه عزیزم😍ایشالا بسلامتی بغلش کنی و واسش لالایی بخونی😘😘مراقب باش بهرحال استراجت مطلق ... یعنی تا هفته ۱۲
۰۰کیانا۰۰ عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1790 دکترت کیه؟؟ شیرین قاضی زاده موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!حرف های نزده تو دلمونه.
hamidam مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 525 ایشالله ک نشه ولی مراقب باش...من دهانه رحمم ۳۵دکترم گفته حق نداری پیاده روی کنی اصلا سرپا واستایی زی ... وای چیکار کنم حالا ممکنه اشتباه شده باشه
۰۰کیانا۰۰ عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1790 وای چیکار کنم حالا ممکنه اشتباه شده باشه راجب پربودن مثانه خبر ندارم تاثیر داشته باشه یانه...مگه سونوگرافی کردنی دکتر ازت نپرسید خالی یانه اگه لازم بود میگفت خالی کنی موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!حرف های نزده تو دلمونه.
hamidam مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 525 راجب پربودن مثانه خبر ندارم تاثیر داشته باشه یانه...مگه سونوگرافی کردنی دکتر ازت نپرسید خالی یانه اگ ... اخه واسه ضربان قلب رفته بودم اصلا واسه طول رحم نرفته بودم
۰۰کیانا۰۰ عضویت: 1397/09/25 تعداد پست: 1790 اخه واسه ضربان قلب رفته بودم اصلا واسه طول رحم نرفته بودم خب پس فکرشو نکن بذار همون روزی ک میری غربالگری بهت میگه مطمین میشی... موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!حرف های نزده تو دلمونه.
آلبالوو عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 10945 QUOTE=90738036]یعنی تا هفته ۱۲[/QUOTE]آره اگه واست مهمه حتما مرخصی بگیر برو خونه مادرت یا یکی بیاد پیشت ...امیدوار نباش به پر بودن مثانه ــ.هیچی از بچه ت واجبتر نیست تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘