2777
2789
عنوان

بارداری

115 بازدید | 22 پست

بچها من رفتم اولین سونو واسه ضربان قلب خداروشکر همه چی خوب بود فقط زده اندازه طول رحم ۲۵ میلیمتر سونو شکمی انجام دادم مثانه هم خیلی پر بود اندازه گیری باید با مثانه خالی باشه یا پر؟؟؟؟توروخدااا جواب بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه دکترم میگفت هرچه قدر مثانه پر باشه کوتاهتر میشه

نمیدونم گلم ایشالله ک همینطور باشه برای من تو غربالگری گفت چنده دهن رحمم و مثانم پر بود ولی خوب عددش عادی بود شاید تاثیر  داشته باشه

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
تو چند هفته بهت گفتن

برای من تو غربالگری اول هفته ۱۲بود گفتن ...پس فعلا استرس نگیر اصلا برای غربالگری که  رفتی دقیق بهت میگه اگه نیاز داشته باشی بهت  دکتر سونوگرافی میگه برو خودتو خالی کن

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.
الان باید مراقبت کنم؟؟ یه موقع سقط نمیشه خدای نکرده

نه عزیزم الان بچه وزنی نداره ولی خب مراقب خودت باش سنگین اصلا بلند نکن. بدن با بدن فرق میکنه ...دوستام جفتشون ۲۵بودن یکی دوخت یکی دکتر گفت لازم نیست... ایشالله برای شمام لازم تباشه ولی باید استراحت مطلق شی

نه عزیزم الان بچه وزنی نداره ولی خب مراقب خودت باش سنگین اصلا بلند نکن. بدن با بدن فرق میکنه ...دوست ...

من کارمندم نمیتونم استراحت مطلق باشم خدا نکنه این اتفاق بی افته

الان باید مراقبت کنم؟؟ یه موقع سقط نمیشه خدای نکرده

مبارک باشه عزیزم😍ایشالا بسلامتی بغلش کنی و واسش لالایی بخونی😘😘مراقب باش بهرحال استراجت مطلق 

باش تا غربالگری کار از محکم کاری عیب نمیکنه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘