2777
2789
عنوان

ساک حاملگی ...

87 بازدید | 9 پست

بچه ها شما سونوگرافی رفتین من الان ۶ هفتم هنوز نرفتم کی باید برم از وقتی خوندم اگه توی سونو ساک حاملگی نباشه خارج رحمی ترس برم داشته چکارکنم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه علایمی مثلا

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
یعنی وقتی ازمایشتم مثبت شد نرفتی؟

نه نرفتم

الان اگه برم نشون میده

من بارداری اولم یبارهفته ۶رفتم که گفتن پوچ دوباره توهفته ۷ رفتم که گفتن بازم پوچ وختم حاملگی!

توبارداری دومم هفته ۶رفتم که واژینال انجام داد دکتر.

ازمن میشنوی صبرکن تا هفته ۸ بعدبرو

الکی استرس میگیری!