2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا من خواستم بفروشم اومد پایین بچه ها تا قصد فروش دارم پایین ترم میره خریداتونو بکنین من قصد خرید پی ...

منم همین مدلیم میخواستم طلا بفروشم     واسه عروسیمون خرج کنیم از قبمت خریدمونم پایین تر اومد 😂😂

تا من خواستم بفروشم اومد پایین بچه ها تا قصد فروش دارم پایین ترم میره خریداتونو بکنین من قصد خرید پی ...

منم اینجوریم رو ۲۸۰ مفت فروختم بلافاصله از فرداش مثل اسب رفت بالا بعد الان رو ۴۵۸ خریدم مثل اسب داره میره پایین شانسم تو گو خوابیده  

بابا طلا تا ۶۰۰ تومن رفت بعدش شد ۴۰۰ من ک خواستم بفروشم شد ۳۰۰ اخررشم همون ۳۰۰ فروختم

الانم پول دستم اومده میخوام ببینم میاد پایین یا نه

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊
بابا طلا تا ۶۰۰ تومن رفت بعدش شد ۴۰۰ من ک خواستم بفروشم شد ۳۰۰ اخررشم همون ۳۰۰ فروختم الانم پول دست ...

میاد پایین من فعلا قصد خرید ندارم 😂😂😂

تا نیت خرید بیاد تو سرم شب خوابیدم صبح پاشدم طلا نجومی شده قیمتش

بابا طلا تا ۶۰۰ تومن رفت بعدش شد ۴۰۰ من ک خواستم بفروشم شد ۳۰۰ اخررشم همون ۳۰۰ فروختم الانم پول دست ...

مگه تا ۳۰۰ اومده؟؟؟؟

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
میاد پایین من فعلا قصد خرید ندارم 😂😂😂 تا نیت خرید بیاد تو سرم شب خوابیدم صبح پاشدم طلا نجومی شده ...

پس توروخدا فعلا قصدشو نداشته باش😂😂😂😂😂😂

هنگام شنامثل یه دست و پا چلوفتی بپا مسیر دهن کوسه نیوفتی😊😊