2777
2789
عنوان

نظرتون راجب اسم نیهان چیه؟

1138 بازدید | 15 پست

اسم مشترک 

البته من بیشتر اسم پسر دیدم و شنیدم 

nihan

طبیعت سرسبز و زیبا 

پنهان 

مهربان 

خوش قلب 

و عشق بی پایان 

معانی😉👆

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشمان نیامد ...البته سلیقه ای و احترام میزارم به سلیقتون.تو سلیقه من نیست

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

قشنگه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
من ویهان شنیدم ولی نیهان دیگه.... 

این اسم نه فراوانیش کمه نه خیلی جدیده 

ویهان فقط بیش از حد زیاد شده ولی قشنگه 

نظرتونو نگفتین 😊

اسم لطیفیه ، وقتی بزرگ بشه یه جوریه ، به خصوص اگه مرد درشتی هم باشه

وقتی بزرگ بشن همه اسما همین شکلیه 

این اسم نه فراوانیش کمه نه خیلی جدیده  ویهان فقط بیش از حد زیاد شده ولی قشنگه  نظرتونو ن ...

چون به گوشم آشنا نیست 

ولی اسم مثلا حروفش ک کنار هم قرار میگیرن بعضیا خوش وزن و خوش آوان... نیهان اینجوری نبود

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶