2777
2789
عنوان

جاریم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 43 پست
محلش نزار تو کار خودتو رو بکن

حرصم میگیره که انگار من دارم از جیب اون جهاز میخرم که جوش میزنه

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘
همینه که اعصابمو خرد کرده...شوهرم قبلا بهم گفته بود که همین جاریم سره جهاز پدر شوهرشو در اورده بود ک ...

جهاز را شوهراتون میخرن؟اونم شوهرش خریده؟بیچاره پدرو مادر شوهرت😁

والا برید خداراشکر کنید و این مسایل را دیگه مهم ندونید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چجوررفتارکنم؟؟؟ نامرد فکرشونمکردم اینطورباشه رفته پیش یه جاریمم گفته که بی بی سی فامیله

حق داری آجی...من خودم چند روزه که پدر شوهرم به من اینارو گفت همش دارم حرص میخورم....جاری بزرگم از اول بهم گفت اصلا بهش رو نده

سلام..امیدوارم حال دلتون خوب باشه...خواهریا میشه برای حفظ خوشبختیم یه دونه صلوات بفرستین..فدای شما😘😘😘😘
جهاز را شوهراتون میخرن؟اونم شوهرش خریده؟بیچاره پدرو مادر شوهرت😁 والا برید خداراشکر کنید و این مسای ...

نه اونو که فکر کنم تیکه های بزرگ پای شوهرش بود....اون درعوض سکه اش از من بیشتره من پنجاه تا اون دویصد تا

حق داری آجی...من خودم چند روزه که پدر شوهرم به من اینارو گفت همش دارم حرص میخورم....جاری بزرگم از او ...

اره بابا محل نده باعشق وسایلاتوبخر.دم شوهرتم ببین بابقیم مهربون باش که پشتت باشن

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘

همیشه دم عروسی یه فتنه هست که میخواد عروسیتو بهت زهر کنه تو اصلا اهمیت نده چون اون میخواد تو رو کفری کنه که شر بلند بشه بهونه داشته باشه واسه اذیت و آزارای بیشتر 

خیلی به خودت خوش بگذرون و از این روزات لذت ببر که دیگه تکرار نمیشه

هرکی هم پیغام آورد بگو اون میخواد با این حرفا میونه ما رو بهم بزنه بذار بقیه هم بیان تو جبهه تو 

جهاز را شوهراتون میخرن؟اونم شوهرش خریده؟بیچاره پدرو مادر شوهرت😁 والا برید خداراشکر کنید و این مسای ...

ميخواستم بگم منم گفتم زشته😂😑

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️
حق دخالت ب هیچکی نده

میخوام یه جوری بهش بفهمونم که میدونم زیرزیرکی داره دخالت میکنه حالشو بگیرم اما نمیدونم چجوری

واقعا حرص آدم و در میارن همچین آدمایی

داره حسودی میکنه

شماکلا خودت رو بزن به بیخالی 

رو خودت کار کن عزیزم حرف هر ادم حسودی برات مهم نباشه 

فقط هر چی خریدید رو قرار نیست جار بزنید به همه بگید 

به شوهرت بگو همه رو بسته بندی کنه نشون نده 

همیشه دم عروسی یه فتنه هست که میخواد عروسیتو بهت زهر کنه تو اصلا اهمیت نده چون اون میخواد تو رو کفری ...

منم دارم سعی میکنم باسیاست تر رفتار کنم و مثل خودش همه حرفامو با خنده توروش بگم که فکر نکنه اختیار داره

داره حسودی میکنه شماکلا خودت رو بزن به بیخالی  رو خودت کار کن عزیزم حرف هر ادم حسودی برات مهم ...

تو یکی از اتاقای خونه پدر شوهرمه جهازم...درم قفله رفته کلید و گرفته نگاه کرده

تو یکی از اتاقای خونه پدر شوهرمه جهازم...درم قفله رفته کلید و گرفته نگاه کرده

دلیلی نداره به شوهرت بگو دلم نمیخواد تا جهازرو میچینیم 

کسی ببینه 

به نظرم باید توجیه کنی شوهرت رو 

رفتی اونجا هم حاریت اگر بود بگو خواهشا سراغ وسایل نرو یه دفعه بچینیم بیایید ببینید

دلیلی نداره به شوهرت بگو دلم نمیخواد تا جهازرو میچینیم  کسی ببینه  به نظرم باید توجیه کن ...

اره باید همین کارو کنم مرسی از راهنماییت

اصلا باش رو نده .رسمی و سرسنگین.چیزی هم پرسید بگو چطور مگه ??...در کل بسته باشی بهتره،از زندگی شخصیت ندونن ..منو همسرم هم داریم وسیله میگیریم،بعضی وسایل رو همسرم میگیره خانوادش درجریان نیستند .

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚