2777
2789
عنوان

بچه ها دارم خواهرشوهرمیشم

120 بازدید | 15 پست

زن داداشم  هم دخترعممه هم دوست دوست دوران بچگی ونوجوونی.باهم خیلی خوب بودیم.الان باهاش چجوری باشم؟ میترسم زیادبهش نزدیک یشم خوشش نیادفکرکنه خواهرشوهربازی دربیارم

اخلافتو اصلا تغییر نده مگه اینکه اون تغییر کنه و تو هم طبق رفتار اون رفتار کن.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

اووووف اوووووف اوووووف پدر عروس رو در میاریا   

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش پیام تبریک فرستادم.احساس کردم باهام سرسنگین ترشده

مگه چی نوشتی؟ چی جواب داد؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

فقط دخالت نکنید تو کاراشون و هر شوخی و حرفی رو بهش نزنید با احترام کامل رفتار کنید

ازش انتظار کار کردن و کنیزی تو خونتون رو نداشته باشین

خسیس بازی هم درنیارید براش😁

و اینکه خودتونو باهاش در یه سطح بدونید 

فقط دخالت نکنید تو کاراشون و هر شوخی و حرفی رو بهش نزنید با احترام کامل رفتار کنید ازش انتظار کار ک ...

خودم تازه دوساله ازدواج کردم.خانواده همسرم خیلی اذیت کردن بادخالت وانتظارهای بیجاشون.بخاطرهمون دوست ندارم رن داداشمم اذیت بشه

نوشتم سلام عروس خوشگلمون.ان شالله خوشبخت بشین.خیلیییی خوشحال شدم بخدا.اونم درجواب گفت قربانت.ممنون ع ...

شاید خجالت کشیده احساسشو  بروز بده

بهش پیام تبریک فرستادی الان فک کرده داری تیکه میندازی که خوب شد داداش من اومد تورو گرفت

ای وای این حرفاچیه.نه بابا.میدونه این اخلاقوندارم.قبلاهم خودم نظرشودرموردداداشم میپرسبدم.ومیدونه که دوست داشتم عروسمون بشه

بهش پیام تبریک فرستادی الان فک کرده داری تیکه میندازی که خوب شد داداش من اومد تورو گرفت

بنظرم کسی که اینجوری فکر میکنه خیلی بدبینه