2821
2789
عنوان

نامزدانه

145 بازدید | 8 پست

بچه ها به نظر شما درسته دختر شب خونه نامزد عقد کردش بخوابه اگه خوبه چند بار در هفته باشه نظراتتون رو میخئام بدونم اخه نامزد من اصرار داره من بمونم همش خونشون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبه ولی در ی حدی☺️

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ما که اجازه نداریم و نمی مونم

خواستگارم همش میگه نامزد شدیم میریم خونه باغمون همش😐 خونواده منم حساااااس

گفتم اگه واسه هم جور شدیم تا عروسی نکردیم مث خواهر برادریم هوا برت نداره😆😆😂

ببين عزيزم من هم نامزدم البته يكساله شوهرم هم خيلي ميگفت بيا بمون وبايد بموني و اينا چند ماه اول ميرم ي هفته ميموندم چون همش پشت سر هم مهموني  دعوت ميشديم و تو ي شهر نبوديم ولي اگ تو ي شهر هستين زياد نرو بمون عزيزم اصلا زياد نرو 

چون مسايل خانوادگيشون و ميفهمي و هم بايد دركشون كني هم مادرشوهرت اذيت ميشه ك بالاخره رمز و راز زندگيشو بفهمي

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭

خانم جوان هیچ میدونی جقدر نامزدی و عقدی به هم خورده ، خودت اگه به خددایی ناکرده به هم بخوره اگهبخای با کس دیگری ازدواج نی عذاب وجدان نمیگیری اگه اون نفر دوم بفهمه میتونه هضم کنه