2777
2789
عنوان

یکم نصیحتم کنید ‌

107 بازدید | 11 پست

مادرشوهرم چند وقته مریض بود.بعد ما با هم یجا می شینیم.یه ساختمون

بعد تو این مدت حدود بیست روز همش من کاراشو می کردم.دخترش هفته ای یبار بزور مث مهمون میومد.کلی هم غر میزد که من کار باید بکنم اینجا. 

الانم بهش زنگ زدم گفت ما داریم میریم شمال

بعد من و شوهرم از خیلی وقته یه پیک نیک ساده نرفتیم

نباید حسود باشم.ولی خب منم احتیاج به تفریح دارم.چون شوهر من تک پسر خانوادشه همش در خدمت ایناست

نمی خوامم شوهرمو ناراحت کنم

ولی دلم گرفته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

والا معمولا بچه باید خدمت پدر و مادر باشه، عروس و داماد وظیفه ای ندارن، اگه کاری کردن فقط و فقط لطفه... دختراشون باید یکم به خودشون بیان

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

ي كم صبور باش عزيزم

ي مدت تحمل كن تا مادر شوهرت بهتر بشه

ي عمر زحمت شوهرت رو كشيده 

بهتره بخاطر خدا هم كه شده صبوري كني

مطمئن باش بركتش رو در زندگيت ميبيني

یا صاحب الزمان ادرکنی
والا معمولا بچه باید خدمت پدر و مادر باشه، عروس و داماد وظیفه ای ندارن، اگه کاری کردن فقط و فقط لطفه ...

اصلا دخترش نمیاد

اصلا ما گاهی بهش میگیم نه تو نمی خواد بیای

از بس غر میزنه

من می گم خودم کارای مامانتو می کنم

بعدم مادر شوهرم یجوری خودشو انداخته که شوهرم میگه ما فعلا جایی نریم که یوقت طوریش نشهما نباشیم

اصلا دخترش نمیاد اصلا ما گاهی بهش میگیم نه تو نمی خواد بیای از بس غر میزنه من می گم خودم کارای ما ...

خدا خیرت بده، بابا تو خیلی خوبی

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
ي كم صبور باش عزيزم ي مدت تحمل كن تا مادر شوهرت بهتر بشه ي عمر زحمت شوهرت رو كشيده  بهتره بخ ...

از دخترش حرصم میگیره

همش بهانه میاره که من بچم خونه خودم راحته

وقتی هم میاد ظهر میاد مث مهمونا.چهار تا ظرف میشوره میره

از این ناراحتم که عروس هر چقدر خوبی کنه به چشم مادرشوهر نمیاد

الانم با اون حالش از دکتر رفته خونه دخترش

عزیزم همه اینا درسته ک عروس وطیفه ای نداره

هرکارکنه محبته و لطف و خانواده شوهرباید ممنون باشن از زحماتت

درسته سخته دیدن اینکه اونی که باید کاری کنه نمیکنه ولی تو اینطوری داری کارارو انجام میدی

ولی اینم بدون زمین گرده

ان شاالله خدا نصیب تو عروسا و دخترای خوبی میکنه ب دعای خیر مادرشوهرت و نیت خوب دلت

و برعکسش برا دختری ک هوای مادرشو نداره رخ میده

دیدم ک میگمااا

مامان من باوجوداینکه شاغل بود وغریبه پرستاری مادرشوهرکرد ولی زن عموم دختردایی بابامه یعنی برادرزاده مادربزرگم یه ثانیه هم نیومد کاری کنه

همشم ب بقیه میگف ولش کنید این عمرخودشو کرده و از این چرندیات

سختیای اون روزا برامامان من گذشت

ولی دعای خیر و رصایت مامان بزرگم همیشه پشتشه

و یه چیز دیگه شما اول بخاطر رضای خدا اینکارو کن بعدم بخاطر خوشحالی شوهرت

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
از دخترش حرصم میگیره همش بهانه میاره که من بچم خونه خودم راحته وقتی هم میاد ظهر میاد مث مهمونا.چها ...

اشكال نداره

گفتم كه بخاطر خدا تحمل كن

بلاخره شما هم ي روزي مادر شوهر يا مادر زن ميشي 

خواهر شوهرتم همين روز رو خواهد داشت

پس بهتره جاي حرص خوردن ريلكس باشي

اگرم قراره چند روزي خونه دخترش باشه شما برين شمال 

اما فراموش نكن خدا ميبينه

یا صاحب الزمان ادرکنی

ببین خانم خااهر شوهر که اوت بهش فکر هم نکن اگه کاری برای مادر شوهرت کردی فقط اتفاق میوفته زندگیت محکم میشهتو فکر میکنی دیگراان نمیبینن فکر میکنی شوهرت نمیببینه اول زندگیتو درست کن پبک نیک هم درست میشه