2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو😒😒😒

من به جنسيت كاربرا كار ندارم 

يه پسر كم سن و سال هم نيستم كنجكاوي جنسي بخواد باعث بشه اين جا باشم  صرفا تبادل نظر مي كنم و خوشم مياد با نظر افراد مختلف تو زمينه هاي مختلف مواجه بشم 

البته معني اش اين نيس كه خيلي منزهم اما ٩٠ درصد تو تاپيك خودمم نه تاپيك ديگران 

من به جنسيت كاربرا كار ندارم  يه پسر كم سن و سال هم نيستم كنجكاوي جنسي بخواد باعث بشه اين جا ب ...

جا واسه تبادل نظر فراوونه پسرم. مثل توییتر اینستاگرام تل گرام حتی پارک و کافه چرا تو یه سایت مخصوص به خانوما آخههه🤢🤢🤢

🧚‍♀️
من به جنسيت كاربرا كار ندارم  يه پسر كم سن و سال هم نيستم كنجكاوي جنسي بخواد باعث بشه اين جا ب ...

یه چیزی بگم؟؟؟اگه یه روزی قصد داشتی خدایی نکرده بری خواستگاری یه دختر خانوم بدبخت حتما حتتتتما بهش بگو که اینجا کاربری داری..اون حقشه که بدونه😂

🧚‍♀️
جا واسه تبادل نظر فراوونه پسرم. مثل توییتر اینستاگرام تل گرام حتی پارک و کافه چرا تو یه سایت مخصوص ب ...

خوب من حق انتخاب دارم 

وظيفه هم ندارم قانع كنم بقيه رو

الانم راحتتره جنسيت رو بزني زن تا امثال شما گير ندن اما نظر بي دليل افراد رو قبول نمي كنم 

خوب من حق انتخاب دارم  وظيفه هم ندارم قانع كنم بقيه رو الانم راحتتره جنسيت رو بزني زن تا امثا ...

میگه جنسیتو بزنم زن😑😑😑 ببین دوستانه بهت میگم حتما پیش یه روان شناس برو..بخدا قصدی ندارم ولی این میتونه برگرفته از یه مشکل روانی بزرگ باشه. حضور تو و بقیه آقایون تو این سایت منظورمه نه فقط تو...

🧚‍♀️
میگه جنسیتو بزنم زن😑😑😑 ببین دوستانه بهت میگم حتما پیش یه روان شناس برو..بخدا قصدی ندارم ولی این م ...

نظر شماس 

اما فكر نمي كنم اطلاعات اين جا براي يه من ضرري بيشتر از شما داشته باشه 

اطلاعات كافي از تنظيم خانواده، فيزيولوژي زن و مرد دارم اون قسمت مطالبي كه شما خيال مي كنيد من دنبالش نيستم

واقعا نمیخوام ناراحتت کنما. آخه حضور خودمم تو این سایت برگرفته از یه مشکل روانی خیلی کوچیک تر از مشک ...

من نظرم با شما يكي نيس خوب 

اصرار داريد بگين هر مذكري اين جا س مريضه اونم بدون دليل قانع كننده

نظر شماس  اما فكر نمي كنم اطلاعات اين جا براي يه من ضرري بيشتر از شما داشته باشه  اطلاعا ...

من نمیگم برات ضرر داره. یه نگاه به دور و برت بنداز..تصور کن اینجا واقعی بود و ماهام آدم واقعی...صد هزار نفر زن بودن و تو و چند نفر مرد دیگه به زور لای این چند هزار نفر. ۹۰ درصدشونم از حضورت راضی نبودن..چه حسی بهت دست میداد؟؟

🧚‍♀️