2777
2789
عنوان

درمان لک جوش

209 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من صورتم به شدت جای لک جوش داره چی استفاده کنم این لکا بره بخاطر پنهون کردنشون همیشه مجبورم آرایش داشته باشم خسته شدم دیگه از بس کرم.مودر زدم روزنه های پوستمم باز شده اصلا پوستم شاداب نیست. اگه این لکای لعنتی از بین می رفتن محبور نبودم اینقد کرم مودر استفاده کنم. تو رو خدا کمک کنید. دکتر پوستم رفتم ولی تا وقتی داروهاشو استفاده کردم خوب بود تا ولش کردم بیشتر از قبل جوش زدم و متاسفانه دستکاری کردم و ج اشون لک افتاده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متاسفانه پول اینکارا رو ندارم دوست عزیز حتی پول ندارم دکتر برم خواهر

هعی عزیزم😔😔

مال منم داغونه ولی پول لیزر و اینا رو ندارم از طرفی فک میکنم تاثیر کرم ک ماسک و اینا همش موقتی باشه

منم یه دو ماهی هست صورتم شده پر از جوش و لک

خیلی عصبی و داغونم

دویست تومن دادم ژل اورژانسی جوش و ژل شستشو صورت

یک هفته هست دارم استفاده میکنم امیدوارم اثر معجزه آسایی ازش ببینم😫😫😫😔

الان هم ماسک رو صورتمه😶😶😶

Your smile is more beautiful than everything for me❤️

یه دکتر خوب هست ت کرج به اسم محمد رضا ملکی ت چهارراه طالقانی خیلی خوبه و پول ویزیتش عاایه من خودم خیلی جوش داشتم در حد ۵ ماه صورتم صاف شده و الان ۳ سال یه دونه جوشم نزدم