2777
2789
عنوان

خاک تو سرشون ! 🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 4803 بازدید | 270 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل استارتر با مشروب نیست . هی میگه دخترا راحت با هم مدفوع میخورن

😐😐😐😐😐

استارتر بنظرم تو بهتره فعلا ب شهرای دیگه ی ایرانم سفر نکنی همون خونه خودتون بمون چ کاریه

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
ببین اکثر دختراشووون نجابت ندارن  خیلی زود وارد انواع رابطه ها میشن  حالا به جهنم که میش ...

شما كمتر فيلم پور.ن  نگاه كن از اين چيزا نبيني 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
بعله  خبرشو نشنیدی؟😊 رابطه با اگزوز ماشین دیگه سگا و اسبای بیچاره از دستشون در امون نیستن

این رابطه با ماشین یه نوع بیماری ج سیه اسمشو یادم رفته فرد بیمار علاقه زیادی به رابطه ج سی با اشیا داره😑

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

کسی مجبورتون نکرده برین اونجا اتفاقا اونا خوشحال میشن اگه نرین اروپا شده خاورمیانه دوم انقد که پناهجو زیاد شده

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
یکم تحقیق کنی قشنگ دستت میاد، من همرو انگلیسی سرچ می کنم  دخترا و زناشون هیچ ابایی از هم .. ...

استارتر؟ 

بگو ببینم کی مجبورت کرده بری؟😐😐

خب 

هدفتو من تشخیص ندادم واقعا 

اگه خب اونجا کیثیفه و بده خب نرو الان چه نظرخواهی داری از ما میکنی؟در چه مورد از ما نظر میخوای

خب کی بهت میگه برو😐

خودت خارج نرفتی ک هیچی ذهنیت مارو نسبت ب ایرانم داغون کردی ..رابطه با اگزوز😐😐😐

من باید ب فکر پسری از نسلم باشم😑

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
کسی که با همچین ادبیاتی تاپیک بزنه نسل آیندش چیزی واس از دست دادن نداره 😂

اشکال نداره 

همیشه یه عده حاشیه ران ‌ هستن که به جای اصل موضوع به ظواهر توجه می کنن 

‌و من اهل فحش کاری نیستم ، و آرامم معمولا 

اما 

نسلی که با کثافت بزرگ شه ، با کثافت به معنای حقیقی کلمه ، افتضاحه 

و‌ در قیاس، اگه فرضا من آدم فحاشی باشم، این که فحاش بشن بهتر از کثافت بودنه 

بهترین تاپیک من:   کامل-بخوان-نگران-احوالتم