2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پولش تو کارته اصلا پول همراش نداره

خخخ خوب از کارتش کش برو البته این پول حرام نیست در صورتی که خواسته ی شما رو که معقول بوده براورده نکرده باشه من از یه روحانی پرسیدم

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
دوچرخه گرون شده  نزديك ١ تومن هست  خوب شايد فكر ميكنه چيزهاى واجب ترى تو زندگيتون هست

دقیقا منم همینو میخواستم بگم،چرا ما زنا اینطور فکر میکنیم که اگه مردمون یه چیزیو نخرید پس حتما خسیسه

نخرید دیگ تازه دعوام کرد منم هرچی دلم خواست بهش گفتم ک چقد تو پرویی مگ خریدی ک غر میزنی

بهش بگو خداروشكر كن كه پسر كوچولو داريم و قراره واسش دوچرخه بخريم

بهش بگو بچه هميشه كه انقدري نميمونه چند سال بعد اينا واسش ميشه خاطرات خوب از پدر و مادرش

درضمن اگه ميتوني از ديوار يا سمساري دست دوم تميزش رو واسش بگير

ديگران راقضاوت نكنيم.

البته مردایی که زیرکن نمیشه ازشون کش رفت باید باهاشون منطقی مذاکره کرد و ازشون پول گرفت

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
بهش بگو خداروشكر كن كه پسر كوچولو داريم و قراره واسش دوچرخه بخريم بهش بگو بچه هميشه كه انقدري نميمو ...

میگ چیزای واجبتریم هست ... بخدا توان خرید داره نمیخره ... با حرف هم قانع نمیشه