2777
2789
عنوان

خواب

83 بازدید | 13 پست

خانم ها من هر شب خواب میبینم که انکار یکی هی بهم میگه فلان دعا رو بخون چون خودم قبل خواب هم زیاد ذکر میکنم الان هم تو خواب بودم یکی بهم میگفت فلان دعا نمیدونم یا سوره بود رو برات می خونیم یا این که خودت بخون که از صدای اذان بیدار شدم الان خیلی ناراحتم ک اسم این سوره یا دعا یادم نمیاد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالت عزیزم من خیلی اینجورخوابارو دوست دارم التماس دعا ولی زیاد تعریف نون واسه کسی 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
خوشحالت عزیزم من خیلی اینجورخوابارو دوست دارم التماس دعا ولی زیاد تعریف نون واسه کسی 

به خدا کلافه شدم از وقت رمضان این خواب ها میاد سراغم اصلا به کسی نگفتم تا الان ولی وقتی بیدار شدم خیلی ناراحت بودم وه چرا تو ذهنم نمیاد انگار تو یه ختمی بودم بعد گفتن که ما از اول برات شروع میکنیم 

به خدا کلافه شدم از وقت رمضان این خواب ها میاد سراغم اصلا به کسی نگفتم تا الان ولی وقتی بیدار شدم خی ...

نگو کلافه دختر این خیلی خوبه کاش من جات بودم خیلی خوبه باخدایی معلومه بذاربرات شروع کنن مگه بده

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
نگو کلافه دختر این خیلی خوبه کاش من جات بودم خیلی خوبه باخدایی معلومه بذاربرات شروع کنن مگه بده

نه فقط دلم خواست ک یکی مثل تو این حرفا رو بهم بزنه قوت قلب بگیرم عزیزم