2789
عنوان

سویق کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 43457 بازدید | 29 پست

اضافه نمودن  آب غلیظ شده ران مرغ یا تکه های ران مرغ که خوب پخته شده و همینطور جوانه گندم، آرد یا پودر بادام خام، کنجد،سویق گندم  مغز تخمه آفتابگردان  سویق سنجد به غذای کودک سبب رشد بهتر او می شود.

گوشت گوسفندی تازه.

شیر طبیعی گاوه که بمدت حداکثر بین ۲۰ الی ۳۰ دقیقه جوشیده شده باشد.

نمک طبیعی دریا

ادویه

پیاز در صورت دلخواه

? گوشت گوسفندی تازه را روی حرارت گذاشته و شیر طبیعی را آرام آرام و در چند مرحله به آن اضافه نموده تا شیر نبرد و باید گوشت بمدت سه الی چهار ساعت خوب با شیر پخته شود و در پایان نمک طبیعی دریا و ادویه به آن اضافه شود برای طعم دار شدن غذا.

? با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببرد زیر غذا حتما باید بسیار کم باشد.

? در انتها با توجه به سلیقه خودتان می توانید ادویه مناسب اضافه کنید.

اگر مقداری  سویق در انتهای فرایند پختن به غذا اضافه کنید بسیار خوشمزه خواهد شد.

در پختن این غذا به هیچ وجه ازآب، روغن و رب استفاده نشود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

#حلوای_شیره

#سه_شیره

از #هشت_ماهگی

#صبحانه

آرد برنج سه چهارم پیمانه

روغن یک چهارم پیمانه

شیره  ب میزان لازم( حدود نصف پیمانه حداقل)

ابتدا آرد رو تفت بدید برشته ک شد بهش روغن رو اضافه کنید و در نهایت شیره و مخلوط کنید تا خمیر حلوا بدست بیاد و بعد سرو کنید

✅✅زمانی ک شیره رو اضافه کردین و روغن پس داد میتونید موقع سرو روغن رو جدا کنید .

طرز تهیه کاچی برای کودک با شیره

مقداری آرد و تفت دادم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده من حدود ۳ قاشق آرد و یک قاشق آرد برنج ریختم  ۵۰ گرم‌کره ریختم تو ظرف وفتی آب شد پودر دارچین ریختم کمی بعد آرد و اضافه کردم و قاطی کردم و یک قاشق شکر(میتونید بیشتر شکر بزنید ولی من با شیره انگور شیرینش کردم) بعد ک قاطی شدن یک لیوان شیر و یک‌ لیوان آب اضافی کنید وقتی شروع کرد ب جوشیدن قاطی کنید تا ب غلظت دلخواه برسه  و با انواع پود مغز سرو کنید

طرز تهیه کاچی برای کودک با شیره

مقداری آرد و تفت دادم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده من حدود ۳ قاشق آرد و یک قاشق آرد برنج ریختم  ۵۰ گرم‌کره ریختم تو ظرف وفتی آب شد پودر دارچین ریختم کمی بعد آرد و اضافه کردم و قاطی کردم و یک قاشق شکر(میتونید بیشتر شکر بزنید ولی من با شیره انگور شیرینش کردم) بعد ک قاطی شدن یک لیوان شیر و یک‌ لیوان آب اضافی کنید وقتی شروع کرد ب جوشیدن قاطی کنید تا ب غلظت دلخواه برسه  و با انواع پود مغز سرو کنید

#سه_شیره

از #پایان #شش_ماهگی (بعد از شروع اولین غذا)

#شیره_انگور  #شیره_توت

#شیره_خرما

ترکیب شیره های توت،انگور،خرما معروف هست ب سه شیره

✅✅از سه شیره میتونید بعنوان و جایگزین مکمل اهن در کنار سایر مواد غذایی خونساز استفاده کنید بسیارمفید وبدون عوارض جانبی داروهای شیمیایی ( تجربه مادرانی ک استفاده کردند بجای مکمل اهن)

✅✅در مورد زمان مجاز مصرف سه شیره در کودکان زیر یکسال از متخصص طب اسلامی گفتند از پایان شش ماه مجازه، منتها باید ب مقدار کم داده بشه مثلا روزی یک تا دو قاشق چایخوری فقط ب این دلیل ک #مسهل هست

بنابراین فکر میکنم در کودکانی ک دچار #یبوست هستند شاید مصرف کمی بیشترش مشکلی نداشته باشه

✅✅دوز مصرفی برای سه شیره برای بزرگسال روزی سه قاشق غذاخوری هست.دیگه میتونید واسه بچه های کوچکتر تنظیم کنید روی قاشق 1قاشق مرباخوری

✅✅میتونید توی فرنی یا غذاها بریزید یا توی اب ولرم حل کنید مثل شربت بدید ب بچه ها ‌ سه شیره

وقتی میگویند سه شیره مصرف کنید درطب سنتی برای کم خونی مفیداست حتما علتی دارد.👇

✅شیره انگور پلاکت خون را زیاد کرده وخون رقیق میشود.

✅شیره توت تصفیه خون و گلبول سفید رافعال میکند.

✅شیره خرما آهن زیادی دارد.. وقتی هرسه باهم خورده شود کم خونی جبران میشود.

✅✅این معجون مقوی رو هر 8 ساعت برای بچه ها،یک قاشق مرباخوری و

برای بزرگترها یک قاشق غذاخوری تا معجزه آن را در؛

✅درمان کم خونی

✅بی حالی،

✅بی حسی بدن

✅ حالت خواب آلودگی دایم ببینید. از دیگر خواص سه شیره:

✅تقویت عمومی بدن به خصوص بیماران

✅کمک به رشد کودکان و نوجوانان

✅جلوگیری از عوارض کم خونی در بانوان

✅انرژی زا

سه شیره کاملا تضمینی وخونگی خالص  سفارش آیدی زیر 

@tahereh_nn منم واسه بچه خودم استفاده کردم عالیه  من به پسرم اصلا قطره اهن ندادم فقط سه شیره روزی دو قاشق چایخوری  .....تو همه دسرهاشم استفاده میکنم 

میتونی به اندازه یک قاشق کوچیک تو فرنی یا ماست یا روی حلیم یا تو شیرش بریزی از کم شروع کن ببین شکمش ...

اخه میگن نباید حرارت ببینه که.من تازه سویق کودک خریدم بخوام تو فرنی بریزم اول پخت بریزم با ارد گندم تفت بدم یا نه آخر پخت که گاز خاموش کردم بریزم ؟

اخه میگن نباید حرارت ببینه که.من تازه سویق کودک خریدم بخوام تو فرنی بریزم اول پخت بریزم با ارد گندم ...

سلام عزیزم سویق نباید حرارت ببینه کلی سه شیره مشکلی نداره  تو فرنی اره همون اول بریز  که بپزه  

سویق مطهر نشان طعم دار بخر 

این آدرس سایتشه 

https://www.mokamelmotahar.ir/product/savigh-kodak-supplements-for-babies-orange-flavor/

اینا رو از دیجی کالا هم میتونی بخری 

https://www.digikala.com/product/dkp-4739457

من خریدم خیلی خوشمزه بودن 

طعم توت فرنگی و موز و پرتقال داره 

برای کسانی که می خوان با شیر قاطی کنن به بچه بدن 

من که پسرم خیلی خوشش اومد.

اگر هم می خوای توی سوپ  و سایر غذاهای آبکی کودک قاطی کنی بدون طعم هم داره 

هم محصولش سیب سلامت داره هم من خودم و یکی دو تا از همکارام استفاده کردیم خیلی خوب و موثر بود

من دخترم کلا وزن نمیگرفت ی روز شانسی از ی پیج خرید کردم یعنی خدایی بهترین شانس و بهترین خرید زندگیم بود سویقه و مکملهای غذاییش عالیه حتی خالی خالی میشه خورد از لحاظ کیفیت و تمیزی هم حرف نداره سر قوطیشو باز کنی تازگیشو میفهمی پیشنهاد میکنم سر بزنین مرحله ب مرحله تمام تولیدشونم میزارن اگر مثل من مادر حساسی هستین ببینین خیالتون راحت میشه sorena_food@

حلوا تخم مرغی سویق یا #آرد #حلوا #تخم_مرغ از #یکسالگی و سنین بالاتر تخم مرغ یک عدد آر ...

سلام عزیزم دیگه چ چیزایی بلدی دستو تهیه هرچی بلدی منم میخام انواع غذا و فرنی و سویق از 6 ماهگی