2777
2789
عنوان

فردا

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 52 پست
آخه از اون شش کوچیکا ندارم😂😂😂

منم نداشتم وگرنه میزاشتم ان شاالله دخترت موفق باشه عزیزم😘

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
منم دخترم تاکلاس سوم سرویس داشت ولی امسال اوردم تو محله خودمون مدرسه نوشتمش دوتا کوچه از خودمون پایی ...

ممنون عزیزم امیدوارم دخترات در پناه خدا سلامت و موفق باشن همیشه😍😍😍 

رویا جان فردا خصوصی یه سوال ازت دارم برات میفرستم😘

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم نداشتم وگرنه میزاشتم ان شاالله دخترت موفق باشه عزیزم😘

ممنون گلم

منم واسه حاجت روا شدن شما صلوات میفرستم

الهی هرچی میخاین همون بشه🌹

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

ممنون عزیزم امیدوارم دخترات در پناه خدا سلامت و موفق باشن همیشه😍😍😍  رویا جان فردا خصوصی یه ...

ممنون

چشم عزیزم

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

هزار ماشاالله به شما خدایی خیلی خونگرمین

فدای تو عشقم😘😘😘😘

شما هم به سلیقه و مهمان نوازی معروفید😍😍😍😍😍

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
فدای تو عشقم😘😘😘😘 شما هم به سلیقه و مهمان نوازی معروفید😍😍😍😍😍

🌹🌹🌹🌹🌹🥀

ممنون گلم منم واسه حاجت روا شدن شما صلوات میفرستم الهی هرچی میخاین همون بشه🌹

ممنونم گلم🌸🌸

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
عزیززززززم😍😍😍😍😍😍😍 اره گیلانی هستم ولی همسرم همشهری شماست😁😁😁😁😁

ان شاءالله بابت امضات

ینی ما اون روزو می بینیم به زودی

یا حیدر کرار یاعلیییییییییییییے

من شیعم،حیدر آقامه