2777
2789
عنوان

ترس از گربه🐺

| مشاهده متن کامل بحث + 4907 بازدید | 87 پست
امیدوارم همیشه شجاع باشی و قوی💪 ممنونم که پیشنهاد دادی و وقت گذاشتی🙏🌹

فدات بشم 😍😚..همچنین تو گلم

خواهش مبکنم 😚

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
تو منی یا من تو🤔🤔منم از همه حیوونا میترسم حتی جوجه اما از گربه وحشت دارم 

همزاد شدیم😃😃 دقیقا دقیقا این جوجه رنگیاااا چین اخه من از اونام میترسم تو بچگی از ترس مرغ و خروس نشستم گریه کردم همینطور گربه😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی تو فکرشم که دیگه وقتشه از این مرحله بگذرم وگرنه سخت میشه باهاش کنار اومد امیدوارم ههمون یه ...

امیدوارم مخصوصا اصلا دوست ندارم این ترس رو به بچم انتقال بدم 😍😍قربون شما

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
همزاد شدیم😃😃 دقیقا دقیقا این جوجه رنگیاااا چین اخه من از اونام میترسم تو بچگی از ترس مرغ و خروس نش ...

یبار من تو کوچه جیغ زدم از ترس گربه جیییییغا پسر همسایه یه لبخندی زد و رفت فرداش خواهرش اومد خواستگاری نمیدونم از جیغم خوشش اومده بود؟ 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
امیدوارم مخصوصا اصلا دوست ندارم این ترس رو به بچم انتقال بدم 😍😍قربون شما

بنظر من بچها رو باید به کسی بسپاریم که از حیوانات نمیترسه اونا رو با خودش ببره پارک اجازه بده خیلی راحت به گربه و سگ و پرنده و کرم هر نوع حیونی که هست دست بزنه بعدش بیاره خونه خودشم حموم ببره شسته و رفته تحویل بده اینجوری اونام ترس تو دلشون نمیمونه اگه ما هم تو بچگی این روش رو داشتیم بنظرم الان انقدر نمیترسیدیم😄

یبار من تو کوچه جیغ زدم از ترس گربه جیییییغا پسر همسایه یه لبخندی زد و رفت فرداش خواهرش اومد خواستگا ...

میگن عدو شود سبب خیر😃 اون اتفاق براشون بامزه بوده و باعث به دل نشستن شما شده😃

میگن عدو شود سبب خیر😃 اون اتفاق براشون بامزه بوده و باعث به دل نشستن شما شده😃

مامانم اینا ک نزاشتن خیلی خوب و پولدار بود گفتن بچه ای

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بنظر من بچها رو باید به کسی بسپاریم که از حیوانات نمیترسه اونا رو با خودش ببره پارک اجازه بده خیلی ر ...

کاش بشه ولی‌عملی نیست فک کن من دارم میرم خرید با بچه و یه سوسک از زیر پام رد شه و جیغ بزنم تهش میفهمه فقط‌فک کنم تو سن پایین باید حواسمو جمع کنم حسابی 

البته جاییکه زندگی میکنیم سوسک نداره خدارو شکر 😅😅😅 این منطقه واسه من پاکسازی شده دیگه بقیشم امید بخدا 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
کاش بشه ولی‌عملی نیست فک کن من دارم میرم خرید با بچه و یه سوسک از زیر پام رد شه و جیغ بزنم تهش میفهم ...

خداروشکر خداروشکر😃😃 منم از سوسک میترسیدم حتی توان کشتنشو نداشتم😃 اما الان اون سوسک ریزا و یکم متوسطارو با دستم میکشم😃😃 بزرگارو هم با جیغ با اسپری😃

امیدوارم بچهای شجاع و قوی و نترسی رو بزرگ کنین💪🌺

برا من ظاهر خیلی مهمه مثلا از گربه های سیاه و بزرگ میترسم ولی بقیش نه 😆سیاه کوجیکم باشه عب نداره

کلا سیاها واقعا خیلی خیلی ترسناکن اما خب برای من باز فرقی نداره بازم میترسم از اون یکیا😄

منم خییییلی می ترسم و  تا گربه ها رو پیش می کنم تازه میان سمتم😖😖 ولی جلو بچه هام خییلی سعی ...

انگار میفهمن که ما ازشون میترسیم دقیقا میان سمتمون😥 چقدر خوب باز شما دارین غلبه میکنین امیدوارم انقدر قدرتون زیاد بشه که هیچ وقت تو هیچ شرایطی نترسین💪🌹

ععع حتما خیریتی داشته 😄 چندسال تفاوت سنیتون میشد؟

۵ سال