بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همزاد شدیم😃😃 دقیقا دقیقا این جوجه رنگیاااا چین اخه من از اونام میترسم تو بچگی از ترس مرغ و خروس نش ...
یبار من تو کوچه جیغ زدم از ترس گربه جیییییغا پسر همسایه یه لبخندی زد و رفت فرداش خواهرش اومد خواستگاری نمیدونم از جیغم خوشش اومده بود؟
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
امیدوارم مخصوصا اصلا دوست ندارم این ترس رو به بچم انتقال بدم 😍😍قربون شما
بنظر من بچها رو باید به کسی بسپاریم که از حیوانات نمیترسه اونا رو با خودش ببره پارک اجازه بده خیلی راحت به گربه و سگ و پرنده و کرم هر نوع حیونی که هست دست بزنه بعدش بیاره خونه خودشم حموم ببره شسته و رفته تحویل بده اینجوری اونام ترس تو دلشون نمیمونه اگه ما هم تو بچگی این روش رو داشتیم بنظرم الان انقدر نمیترسیدیم😄
میگن عدو شود سبب خیر😃 اون اتفاق براشون بامزه بوده و باعث به دل نشستن شما شده😃
مامانم اینا ک نزاشتن خیلی خوب و پولدار بود گفتن بچه ای
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟
منم خییییلی می ترسم و تا گربه ها رو پیش می کنم تازه میان سمتم😖😖 ولی جلو بچه هام خییلی سعی ...
انگار میفهمن که ما ازشون میترسیم دقیقا میان سمتمون😥 چقدر خوب باز شما دارین غلبه میکنین امیدوارم انقدر قدرتون زیاد بشه که هیچ وقت تو هیچ شرایطی نترسین💪🌹