2777
2789
عنوان

ترس از گربه🐺

| مشاهده متن کامل بحث + 4907 بازدید | 87 پست
من ندیدم این برنامه رو تا حالا ممنونم که پیشنهادش دادین🙏🌺

منم ندیده بودم مراحلش خیلی جالب بود اگه واقعا به اون مرحله رسیدی که میخوای ترست رو کنار بزاری ببین کاملا عملی بود من هنوز‌به اون مرحله نرسیدم ضعیف بودم تو این قسمت 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
یعنی میگی خودمونو بهش بدون هیچ پیش زمینه ای نزدیک کنیم احتمال ریختن ترسمون هست

بله ...این تجربه ام بود برام که از هرچی ترس دارم باهاش روبروشم تاترسم بریزه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میفهمم نباید انتظار داشته باشی ی جا ترست بریزه   تو روانشناسی تنها راه واسه کمتر شدن مواجهه شد ...

من یه تا پارسال کارم تو پارک بود همش گربه از کنارم رد میشد ولی تا میدیدم گربه از اون مسیری که من میرم میاد مسیرمم تغییر میدادم من میخوام این تغیر مسیر دیگه تو این بخش از زندگی نباشه😃 احتمالا باید اولین راه کار رو برم پیش راونشناس 

ممنونم که وقت گذاشتی🙏🌹

خییییییلی افتضاح میترسم همین الانم ک تواین تاپیک هستم اسمش زیادتکرارمیشه میترررررسم.....کل فامیلو اش ...

منم دقیقا تو کل فامیل و دوستام میدونن میترسم بعضیاشوتم از این ترس سو استفاده میکنن بلاها😃

من وحشت دارم طوری ک حیاط مادر شوهرم گربه داره بچمو میدم بغل شوهرم ک اگ بیاد طرفم بچه رو ول میکنم زمی ...

وای من یبارم دنبالم اومد گوشیم افتاد از دستم جرات برگشتن از زمین برداشتنشو نداشتم خیلی داغونم تو این مورد😥

من بیشتر فوبیای سگ و خروس دارم تا گربه  باز امکان حمله کردن گربه خیلی خیلی کمه

اره کم هست ولی چون تو اجتماع زیاد هست باید باهاش مقابله کرد 

البته نا گفته نمونه کلا من حس خوبی به هیچ حیونی ندارم ولی خب گربه بیشتر

منم دقیقا تو کل فامیل و دوستام میدونن میترسم بعضیاشوتم از این ترس سو استفاده میکنن بلاها😃

اره دقیقا کلیم مسخرم میکنن.

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
اره کم هست ولی چون تو اجتماع زیاد هست باید باهاش مقابله کرد  البته نا گفته نمونه کلا من حس خوب ...

تو منی یا من تو🤔🤔منم از همه حیوونا میترسم حتی جوجه اما از گربه وحشت دارم 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
من شدیددد میترسم وقتی ۱۲سالم بود توشمال زندگی میکردم خونه ویلایی دراتاقا باز من جلوی درخوابیدم که با ...

خیلی بده متاسفانه من با این سنم واقعا جیغ میزنم😥 تو عید از پله های ساختمون اومده بودم جلو در ورودی میخواستم برگردم تو راه پله با گربه چشم تو چشم شدم جیغ کشیدم برگشتم جلو در در رو محکم گرفته بودم که گربها از اونجا نیان از طرفیم در خونه باز بود نگران بودم وارد خونه بشن 

2 تا گربه از پله اومدن تو پارکینگ و پریدن بیرون😥

تنها راهش اینه یکی که گربه خونگی داره و میدونی سالمه بری نزدیکش و یکبار باهاش بازی کنی  من همی ...

کثیفی که اره اون راه حل داره میشه حلش کرد ولی فکر دست زدن بهش سخته باید راه حل مقابله بزرگ رو ادم داشته باشه من وقتی میدونم کسی گربه داره نمیرم خونش

یبار مهمونی یجا دعوت بودیم صاحبخونه هم گربه دارن گفتم میدیم پانسیون بیاین ما رفتیم و اومدیم فهمیدیم گربشون تو همون اتاق خوابی که ما لباسامونو در اورده بودیم زیر تخت قایم شده بود من بعد از اینکه اومدم همش فکر میکردم که من چقد تو اون اتاق تنهایی رفتم اگه یه دفعه مواجه میشدم باهاش ابرو ریزی میشد و قطعا حالم بد میشد یا اینکه یهو گربه میومد تو جمع من قطعا جیغ میکشیدم از ترس

من زن گنده که اینقدر تو کوچه سنگین رنگین میرم تا حالا اینقدرررر جلوی دیگران سوتی دادم با جیغهای ناخو ...

واقعا متاسفانه خیلی بده یبار تو ایستگاه اتوبوس این اتفاق افتاد من جیغ کشیدم و از جام بلند شدم رفتم وسط خیابون وایستادم یه اقاهه برگشت گفت کجایی این ترس داره اخه ولی خب من واقعا میترسم دست خودم نیست

منم ندیده بودم مراحلش خیلی جالب بود اگه واقعا به اون مرحله رسیدی که میخوای ترست رو کنار بزاری ببین ک ...

اره خیلی تو فکرشم که دیگه وقتشه از این مرحله بگذرم وگرنه سخت میشه باهاش کنار اومد امیدوارم ههمون یه روزی بتونیم از این ترس بزرگ بگذریم 🙏🌹 ممنونم که وقت گذاشتی دوستم🌹