2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کاری کردی که باعث عصبانیتش میشه و اون حرفا رو میزنه خوب اون کارها رو تکرار نکن خیلی ها تو عصبانیت بد دهن میشن ولی اگه تو خالت عادیم قحش بهت میده خوب این ذاتیش و قابل تغییر نیس

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

خیلی کثیفه اصلا ب نظافت اهمیت نمیده منم از بچگی تا الان نظافت و تمیزی خیلی واسم مهم بوده وهست رو خونمم خیلی وسواسم خب دست خودم نیس سر همین دعوامون میشه دهنشو باز میکنه هر چی لایق خودشه بارم میکنه

ن فقط تو عصبانیت البته هر چی بهم بگه منم میگم خودتی

اگه تو عصبانیته که  باید کارهایی که عصبانیش میکنه دور بشی بعدم حاضر جوابی نکن گل بانو اون شوهرت  فحشاش که داد تموم شد وایسا نگاهش کن  بگو تموم شد میگه اره بگو باهمه این فحشایی که دادی دوستت دارم شرمندش کن چند بار. خودش کوتاه میاد

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
2828
2791
2779
2792