2821
2789
عنوان

زالو درمانی

121 بازدید | 10 پست

دیروز پنج تا زالو انداختم رو صورتم پانسمانو امروز باز کردم جای نیش زالو سیاه شده ولی دکترم گفت میره کیا تجربه داشتن جاش میره واقعا؟ خیلی استرس دارم

درختی که ریشه های قوی داره به طوفان میخنده

زرد چوبه  با عسل قاطی کن بزار رو زخمات خوب میشه

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عه تو خودت زالو درمانی کردی

من نه ولی همسرم واسه واریکوسلش سه چهار بار  زالو گذاشت بعدش تا چند روز زرد چوبه با عسل قاطی میکرد میذاشت رو زخما الان هیچ اثری از زخمها نمونده البته خود کسی که زالو مینداخت بهش گفته بود 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
من نه ولی همسرم واسه واریکوسلش سه چهار بار  زالو گذاشت بعدش تا چند روز زرد چوبه با عسل قاطی میک ...

حوبه پس امیدوار شدم

من پشت گوشم انداختم، داداشم هم روی پیشونیش. جای هیچ کدوم هم نموند. مال شما هنوز تازه ست خب، خوب میشه ...

آها پس خوبه بعد چند وقت می ره کامل