بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما عقدیم ولی میخواستیم اینکارو انجام بدیم هنوز داخل نشده درد شدید دارم واسه همین استرس گرفتم میترسم ...
اول ازدواجم دکتر زنان یه حرف خوبی بهم زد گفت خانمها باید بدونن که هیچ اتفاقی نمیفته، فقط ماهیچه هاتون رو شل کنید ، همین خیالتون راحت که هیچی نمیشه، میگفت به خاطر ترس از اینکه چیزی بشه کلی آدمها مشکل دارن
مرسی گلم خیلی استرس داشتم چون یکی دوماه دیگه عروسیمونه میترسیدم همینطوری بمونم
خاهش ابجی جان اصلانترس ونگران نباش فقط استرس نبایدداشته باشی وفکرتوازهرچیزی دورکن وفقط به س ک س فکرکن واول هم معاشقه تون زیادباشه مطمن باش هیچ اتفاقی نمیفته
اول ازدواجم دکتر زنان یه حرف خوبی بهم زد گفت خانمها باید بدونن که هیچ اتفاقی نمیفته، فقط ماهیچه هاتو ...
دقیقا دردش واستون عادی میشه مث سر درد دندون درد ،فقط شل کنید و استرس رو بزارین کنار، منم دوماه داشتم انقدر پاهام رو سفت میگرفتم ک عضلات پام درد می گرفت ،ولی ب خودم قبولوندم ک باید انجام بشه،ولی هر چی زودتر انجام بشه خیالتون راحت تر ما نه اولین دخترا نه آخرین دختراییم ک ازدواج میکنیم،
ما عقدیم ولی میخواستیم اینکارو انجام بدیم هنوز داخل نشده درد شدید دارم واسه همین استرس گرفتم میترسم ...
نترس منم نزدیکای عروسی تا شوهرم بهم نزدیک میشد ناخودآگاه واژنم درد می گرفت واسه همین می ترسیدم بعد از عروسی خدا خیرش بده همسرم اصلا منو تحت فشار نزاشت ولی وقتی انجام شد فهمیدم اونقدر سخت نیست فقط نترس،
نترس منم نزدیکای عروسی تا شوهرم بهم نزدیک میشد ناخودآگاه واژنم درد می گرفت واسه همین می ترسیدم ...
شوهرم بیچاره خیلی حرص میخوره میگه حالا یه دفعه ترسو شدی تو که ترسو نبودی 😂😂😂😂 ولی خیلی راه میاد و باهام همکاری میکنه تا ترسم بریزه و اصلا بهم استرس و فشار و اجبار وارد نمیکنه