2777
2789
عنوان

از شوهرم دلگیرم

589 بازدید | 20 پست

سلام دوستان ببینید من کار اشتباهی کردم 

ما الان عقدیم مادر شوهرم تازه ماشین خریده میخواستن با شوهرم برن بیرون شوهرم یعنی میخواست ببرشون ب منم گف بیا من نرفتم خیلی اصرار کرد ولی نرفتم گف باشه نیا دارم برات  منم گفتم  براچی داری من بهت میگم بیا تا پارک بریم خسته ای حال نداری مریضی سرت درد میکنه اما تا مامانت میگه دوستت میگه سریع میری باشون داشتناتو برا خودت نگه دار من همه ی وقتم باید برا تو باشه اما تو ن بعدم گف باشه منم گفتم غیر ازینم حرفی نداری ک بزنی برو شب خوش حالا جواب نداده خیلی عصبانیم ازش 

خب تو چرا نرفتی.

میرفتی حالت عوض شه

زیاد ب این چیزا اهمیت نده

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ من بودم میرفتم 

ولی روزای دیک ک شوهرکار داشت غیر مستقیم بهش میگفتم کاردارم یا با مامانم میخام برم فلان جا یا با دوستم

ب نظرم شوهرت ممکنه حس کنه تو از مادرش خوشت نمیاد و این بعد ها باعث مشکل بشه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
اگ من بودم میرفتم  ولی روزای دیک ک شوهرکار داشت غیر مستقیم بهش میگفتم کاردارم یا با مامانم میخ ...

ن اتفاقا اینطور نیس اون هفته با مامانش از کربلا اومدیم ده روز باهم بودیم من همیشه خوبشو میگم حتی اگه ناراحت باشم ازشون