2777
2789
عنوان

بند ناف نوزاد

158 بازدید | 9 پست

دختره من الان ۸ روزشه....بندنافش نیوفتاده هنوز...الان دیدم کنارش یکم بلندشده ولی یکم خونه یه زیرش یکم‌زرده....نگرانم عفونت باشه...کسی چیزی میدونه؟

پسر منم همینجور بود.اصلن کاریش نداشته باش بزار خودش بیفته.من بعد افتادنشم تا چند وقت یه کوچولو خونی میشد لباسش بردم دکتر نشون دادم.گفت هیچ کاریش نداشته باش خودش خوب میشه.

پسر منم همینجور بود.اصلن کاریش نداشته باش بزار خودش بیفته.من بعد افتادنشم تا چند وقت یه کوچولو خونی ...

جدی؟نو نت یه چیزایی خوندم داشتم سکته میکردم😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

طبیعیع،مال پسرم۱۰ام افتاد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
جدی؟نو نت یه چیزایی خوندم داشتم سکته میکردم😭

چی نوشته.والا من وقتی افتاد روش زرد بود و تا چند روز لباسش یه کوچولو خونی میشد مثل شما داشتم سکته میکردم رفت پیش دکتر با حالت دعوا گفت اصلن کاریش نداشته باش خودش خوب میشه.بله زرد رنگ بود مثل عفونت ولی خدا را شکر چیزی نبود.پسرم چهار ماهه اس.الان اگه ناراحتی میتونی ببریش پیش پزشک ک خیالتم راحت بشه

چی نوشته.والا من وقتی افتاد روش زرد بود و تا چند روز لباسش یه کوچولو خونی میشد مثل شما داشتم سکته می ...

نوشته بود عفونت باشه بستری میشه و اینا...من طاقت این یکی رو ندارم بخدا‌...

نوشته بود عفونت باشه بستری میشه و اینا...من طاقت این یکی رو ندارم بخدا‌...

نه عزیزم از پسر منم قبل اینکه بیفته کم کم داشت میفتاد زیرش انگار یه مایع زردرنگ بود بعدم ک افتاد همین بود.والا دکتر به من ک گفت کاریش نداشته باش ب مرور خوب میشه و خوبم شد.

[QUOTE=90621598]اخه اینطوری ک من میبینم این تو دهمین روزم نمیوفته...[/QUOT ان شاءالله میوفته

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐