2777
2789
عنوان

درد و دل

80 بازدید | 9 پست

سلام من تقریبا ۲ماهه پدرم فوت کرده و همیشه مادر بزرگم با ما زندگی میکرد راستش زیاد آدم خوبی نیست برای مامانم مادرشوهر فتنه است ، بعد بابام سه تا پسر دیگه هم داره مامانم میخواد خونمونو بفروشه و بریم جای دیگه خونه بخریم درضمن من متاهلم و مامانم میخواد خونه دو طبقه بگیریم یکیش ما باشیم و یکیش اون ، اینو هم من راضی ام هم خودش و هم شوهرم ، اما از طرفی ما تقریبا تو یه حیاط با یکی از عموهامیم ، این عمو برخلاف اون یکی ها که بدن ، این خیلی خوبه ، الان مشکل من اینجاست که هم نمیتونم از عموم دل بکنم آخه بنده خدا معلوله البته زن و بچه داره و کار میکنه از خیلی از سالم ترها هم وضع مالیش هم وضع زندگیش بهتره ، و هم اینکه میخوام خونمونو بفروشم ، فروش خونمونم به ۲دلیل راضی ام ، یک اینکه اگه نفروشیم باید با مامانم زندگی کنیم و من دوست ندارم مادرم و همسرم تو یه خونه باشن هم واسه راحتیشون هم حفظ احترام و هم اینکه ما تو روستاییم میخوام برم شهر زندگی کنم . لطفا کمکم کنید خیلی سردرگمم واسه فروش خونه

تعداد رای : 9
نظرسنجی
بله
8
88%
خیر
1
11%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باهمسرت مشورت کن

به شوهرش چه ربطی داره

الان یه جورایی شوهرت میشه داماد سرخونه؟؟

من خودم تا بشه این حالت رو دوست ندارم 

شده جای کوچیک و پایین بدم اما شوهرم داماد سر خونه نشه

به شوهرش چه ربطی داره الان یه جورایی شوهرت میشه داماد سرخونه؟؟ من خودم تا بشه این حالت رو دوست ندا ...

خودشون گفتند شوهرشون موافقند زن وشوهر همه حاباید باهم همراه باشند وهمفکر حتماهمسرشون دوست داره داماد سرخونه باشه شماچراحرص میخورید😳😃

خودشون گفتند شوهرشون موافقند زن وشوهر همه حاباید باهم همراه باشند وهمفکر حتماهمسرشون دوست داره داماد ...

حرص که نمی خورم کلا از داماد سر خونه خوشم نمیاد

اخه اون خانوم جوری گفت کنار من هرلحظه احساس کردم ازش خانواده شوهرش هست 

والا شوهر چرا باید نظر بده واسه خونه مامان من 

البته پیشنهاد میتونه بده ولی خب کلا بهش مربوط نمیشه به نظرم

بعد هم معلومه که میگه بفروش بیا شهر خونه بخر منم مفت بشینم توش 

دیگه نظرش مشخصه کاملا