2777
2789
عنوان

همیجوری الکی

47 بازدید | 4 پست

من رفتم خونه مامانم چون نزدیکه با تاکسی دوکورس  برگردم ۳تومن میشه منم از همسرم ۵تومن گرفتم ولی بارون اومد دیگه منم نرفتم سر خیابون و دوتا تاکسی جا ب جا بشم به مامانم گفتم مامانی ۵تومن بده من دربست زنج بزنم تاکسی بیاد مامانم ده تومنی بهم دادمنم دیدم توکیفم ۶تومن دارم ۶تومنش بهش برگردوندم من خیلی حساس شدم دوست ندارم پول کسی دستم بیاد حس میکنم حق خوریه انگار اینم مجبور شدم درصورتی که مامانم کلی اسرار کرد پولم رو پس بده نگرفتم 

موندم بعضی ادما چجور از گلوشون پول حرم میره پایین       

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

من دو روز پیش100 ت ،،تک تومنی،،،،به سوپری بدهکاربودم،،،بهش گفتم از کارتم بکش اونم کشید😑 @آلاله99  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من با اینا کاری ندارم تو ب عنوان ی زن انقد پول نداری داری میری از شوهرت میگیری داری برمیگردی از ...

چرا عزیزم داشتم ولی تو کارت بود خونه مامانمم که میرم نزدیکش عابر بانک نبود منم حوصله برم مغازه کارت بکشم نداشتم 

من دو روز پیش100 ت ،،تک تومنی،،،،به سوپری بدهکاربودم،،،بهش گفتم از کارتم بکش اونم کشید😑 @آلاله99 ...

منم خیلی بدم میاد زیر منت کسی باشم خیلی