2777
2789
عنوان

سریال برادر جان.کیا میبینن

167 بازدید | 10 پست

سریال برادر جان و کی میبینه .من گیج شدم اصلا نفهمیدم حنیف چ نسبتی داره با اینا مشکلش چیه با کریم بوستان

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حنیف و لیلا بچگی پدرو مادرش فوت میشن

حنیف رو پدر چاووش بزرگ کرده

لیلا رو کریم بوستان بزرگ کرده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

حنیف و لیلا خواهر برادر واقعی هستن ک مادرشون فوت میشه 

تو بچگی لیلا میره پیش کریم بوستان بزرگش میکنه 

حنیف هم پیش بابای چاوش بزرگ میشه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
حنیف و لیلا بچگی پدرو مادرش فوت میشن حنیف رو پدر چاووش بزرگ کرده لیلا رو کریم بوستان بزرگ کرده

پدر مادر حنیف چ نسبتی با اینا داشته.

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
پدر مادر حنیف چ نسبتی با اینا داشته.

دوست بودن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

ولی کریم بوستان با پدر چاووش باجناقه