2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

50 بازدید | 13 پست

سلام خانما من بچه ۱۹ ماهه دارم

میخوام دیگه بهش غذا های کمکی مثل حریره بادام و سوب و... ندم چون بزرگ شده وعادت کنه که غذای سر سفره بخوره

مامانایی  کمکی غذای بچه دیگه به کوچولوشون نمیدن میشه بگین چی بهش میدین بغیر از غذای سفره 

حریره و فرنی اینا بده ولی نه به عنوان غذا بجای عصرونه بده.غذای خدتون رو سعی کن کم نمک و ادویه بپزی از همون بهش بدی

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حریره و فرنی اینا بده ولی نه به عنوان غذا بجای عصرونه بده.غذای خدتون رو سعی کن کم نمک و ادویه بپزی ا ...

منم همیشه کمکی میدادم.بهش دنت و شیر و ژله دادم.الانم واسش فرنی درست میکنم.ولی حریره رو شما چجوری به بچتون میدادین.من تخم مرغ آب پز رو رنده میدادم باشیر پاستوریزه و حریره قاطی میکردم بهش میدادم

بهش چی بدم بنظرتون

اول کم کم با غذاهای کم نمک و ادویه هرچی که پختی مثه انواع خورشت و... آشناش کن حریره اینارم بده بهش

بعد که مزه هاشو چشید هی بیشتر بهش بده تا جایگزین بشه

البته من هنوز بادوم و اینارو بهش میدم که ۳سالشه دوست داره

😆😆😆😆😆😆
منم همیشه کمکی میدادم.بهش دنت و شیر و ژله دادم.الانم واسش فرنی درست میکنم.ولی حریره رو شما چجوری به ...

وای هرچیزی رو قاطی نکن تورو خدا

تخم مرغو تنهایی یا با کمی ماست بده یا اگه سوپش میدی تو سوپش رنده کن

😆😆😆😆😆😆
منم همیشه کمکی میدادم.بهش دنت و شیر و ژله دادم.الانم واسش فرنی درست میکنم.ولی حریره رو شما چجوری به ...

همه تینا رو بهش بده با غذای سفره.تخم مرغ و همونجوری بده نیاز نیست با چیزی قاطی کنی.الان میتونه همه چی بخوره بجز چیزایی مثال کشمش که ریز و خطرناک.من بچم از ششی ماهگی بهش گوشت و برنج و هویچ و سیب زمینی دادم آخه اصلا به فرنی و چیزای آبکی لب نزد.الانم که شیش سالشه نه فرنی میخوره نه سوپ 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲