negar_banooo مدیر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 54 عنوان ماه عسل😍 | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 26 پست خانوما بیاید بگید ماه عسل کجا رفته بودین؟ یا میخواید برید؟ کجا رو پیشنهاد میدین؟ 1398/02/29 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negar_banooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 54 ماماه عسلمون باپونزده نفرخانواده ی شوهررفتیم همشم اذیتم کردن اونجا ای بابا اونا کجا راه افتاون اومدن
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 ماه عسل دونفری نیست 🙂🤨😐 دقیقادونفریه،اما شوهرم خیلی مامانیه کثافت ازش متنفرم بدم میادازش وقتی یادم میوفتع به مامانش گفت تونیای منم نمیرم اونم پشت سرش همه رواورد خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
دختراذري عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 7172 ای جانم😍😁ایشالا قرضا که تموم شد میرید یه جای عالی قرضامون تموم شده چهارسال گذشته روزهای ساختمون شکرخدا تموم شد وبه برکت وروزی عجیبی اومد توزندگیم کلی مسافرتم رفتم باکو مشهد کیش کردستانوکلی جاهای دیگه
ستاره7575 عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 3777 ای بابا اونا کجا راه افتاون اومدن لعنت شمرویزیدلعنت خدابه شوهری که مامانش نباشه هیچکاری نمیکنه خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
negar_banooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 54 قرضامون تموم شده چهارسال گذشته روزهای ساختمون شکرخدا تموم شد وبه برکت وروزی عجیبی اومد توزندگیم کلی ... خدا روشکر ایشالا همیشه زندگی به کامتون باشه
negar_banooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 54 برا مرداد کجا رو پیشنهاد میدین برا مسافرت یک هفته ای؟ تبریز و اون سمتا که هواش توی مردادم خنکه، اردبیل اسالم😄
دختراذري عضویت: 1397/04/17 تعداد پست: 7172 تبریز و اون سمتا که هواش توی مردادم خنکه، اردبیل اسالم😄 اردبیل جاده اسالم به خلخال بهشته😍
negar_banooo مدیر استارتر عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 54 دقیقادونفریه،اما شوهرم خیلی مامانیه کثافت ازش متنفرم بدم میادازش وقتی یادم میوفتع به مامانش گفت تونی ... مادرشوهرت خودش باید عقلشو به کار مینداخت نمیومد
hamideh199 عضویت: 1397/06/21 تعداد پست: 21961 تبریز و اون سمتا که هواش توی مردادم خنکه، اردبیل اسالم😄 اردبیل رفتم اره خیلی خوبه عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14980 خوشا به حالت😃 🙂🙂 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14980 دقیقادونفریه،اما شوهرم خیلی مامانیه کثافت ازش متنفرم بدم میادازش وقتی یادم میوفتع به مامانش گفت تونی ... خدایا چه مادرشوهری🤧🤧🤧چه شوهری🤧🤧 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم