2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من برای تولدش کیک و ژله و ساندویچ و سالاد ماکارونی درست کردم. دو تا کادو که یکیش هنر خودم بود یکیشم یه کمربند چرم بود آماده کردم، با یه یادداشت عاشقانه. دوتایی رفتیم توی پارک با همه اینا سورپرایزش کردم. رفتیم پارک چون عقد بودیم ولی میخواستم تنها باشیم. خودش میگفت بهترین تولد عمرش بوده. غقط سختیش بردن اون همه چیز تا پارک بود 😂

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
ببین اون واسه تولد من ایفون خرید ولنتاین گردنبند  حالا من چه خاکی به سرم بریزم ؟    

خوب تو هم یه چیز گرون بخر. اینی ک من گرفتم پولش شد ۹۰۰ هزار

prove yourself to yourself not others
ببین اون واسه تولد من ایفون خرید ولنتاین گردنبند  حالا من چه خاکی به سرم بریزم ؟    

بنظر من اون انگشتر ها هستن که روشون سنگ هست خیییلی کادوی شیک و شکیلی هست.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خوب تو هم یه چیز گرون بخر. اینی ک من گرفتم پولش شد ۹۰۰ هزار

نه بنظر من نباید دختر کادو گرون بده حتی اگر پسر کادو گرون بهش داده باشه! نظر منه البته!

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
2790