2821
2789
سلام وقت بخیر مادرا.      من الان ۱۵ هفته باردارم ترشحات زرد رنگ مایل به سبز روم میف ...

برو دکتر عفونته احتمالا و باید درمان بشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

ماله من اصلا بیرون نزد

فقط صاف شد🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب شکل ناف مربوطه ماله من گوده ولیبعضی ها کلا برجستس

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
چرا؟  مال من بارداری اولمم زده بود بیرون.

میگه که زیاد بیرون بزنه پاره میشه نمیدونم چی چی میشه فتخ میگیری

برای منم بیرونتر اومده ولی باید حتما شکم بند ببندم وقتایی که شکم بند میبندم میره توتر

چکار کنم ای ترشح بره

منم عفونت دارم شديد دكتر نرفتم خودم خوب شدم گفتم برم دارويي چيزي ندن برا بچه م ضرر داشته باشه ولي تو اينجوري كه ميگي شديده ترشحت بايد بري حتما

فدات بشم رفتم دکتر یه بار بهم شیافت داد  یه بار بهم ژل شستشو داد

اصلا شورت نپوش. 

آب زیاااااااد بخور. زیااااااد

هر روز خودتو با شامپو بچه بشور. 

تو محلول آب و سرکه بشین. 

💚باخدا می رقصانم تمام دنیا را به ساز آرزوهایم...😉
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز