2821
2789
عنوان

فکرم خوبه

506 بازدید | 20 پست

ما تلزه یه ماشیبن خریدیم که الان در حدود ۴۹تا ۵۰ میشه بفروشیم به نطرتون به شوهرم بکم ماشین بفروشه تا با پولش بزاریم بانک مسکن مال خرید خوته سال بعد یا فکرم اشتباه یا ماشین داشته باشبم دوباره پسنداز کنیم مال بانک مسکن با اینکه ماشین هم نیلز داریم با بچه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

دارایی هاتونو سفت بچسبید فعلا

شروع کنید با جدیت  پول پس انداز کردن  برای خونه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه من مسکن مهمتر از ماشین...

برای منم خوته مهمتره ولی از یه طرف هن میترسم ماشین بفروشیم دیکه نتونیم بهریم با این اوضاع

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دگ سال بعد مگه میشه خونه خرید..ماشینو نگه دارین گرون میشه خودش..

یعنی سال دیگه گرونتر میشه خوته

با اوراق وام مسکن بگیر چه کاریه پولت یه سال اونجا بخوابه

میشه شرایطشو بگی چه جوریه

میشه شرایطشو بگی چه جوریه

ببین گلم ما ماشینمونو و طلاهامو فروختیم ،با وام،خلاصه هزار سختی یه خونه خریدیم قبل از عید،چون میدونستیم سالهای دیگه نمیشه خونه خرید، اگه شرایطشو دارید بخرید، ما بچه هم نداریم ، یکسال و‌نیمه عروسی کردیم،ولی خب الان شرایطمون یه کم سخته بخاطره قسط هامون😫 دعامون کنید

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩
برای منم خوته مهمتره ولی از یه طرف هن میترسم ماشین بفروشیم دیکه نتونیم بهریم با این اوضاع

ماشین بفروشی مسکن بخری احتمال خرید دوباره ی ماشین خیلی کمه متاسفانه با این اقتصادی ک داریم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز