2777
2789
پنج شیش ساعت دیگه شماهاعم مثه من غذا میخورید غصه نداره ک😁♥️

من روزه نتونستم بگیرم  ولی نمیام پیش روزه دارای دیگه بگم غذا خوردم  

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به پسرم شوخی شوخی گفتم پتوتو بده بندازم تو ماشین لباسشویی داره بال بال میزنه و گریه زاری میکنه و پتوشو ورداشته برده تو پذیرایی پیچیده دورش منو نمیذاره نزدیکش بشم😂 هرچی میگم شوخی کردم و اینا بازم شک داره بهم و نمیذاره برم اونور! پتوشو از من بیشتر دوس داره بیشور! گریه ش کمتر شده البته الان!

خودمم درازکشیدم رو تخت کمرم واسه مری درد میکنه! دیروز تو کلاس رقص یه حرکت جدید آذری داشتیم که یهو میشستیم و پامیشدیم دوسه بار زدمش الان فلجم و نمیتونم بشینم پاشم، عضله های چار سر رونم قفله😂

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
سالاد خوردم تمام شد

سخن بسیار یا کم ، وقت بیگاه ست
 نگه کن ، روز کوتاه ست
هنوز از آشیان دوریم و افطارش بس نزدیک 

بگو آیا تواند بود ما را تاب تا دمِ افطار؟

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
من روزه نتونستم بگیرم  ولی نمیام پیش روزه دارای دیگه بگم غذا خوردم    

کار خوبی نکردماولی یکی از مصادیق روزه تقویت اراده درمقابل چیزاییه ک میبینی و میشنوی 😁

من خوشحالم  خونه ای که میخاستیم رو بالاخره گرفتیم  هفته دیگه دوشنبه کلیدشو میدن بهمون😍 ...

میارکتون باشه بسلامتی برین

چن خریدین؟چن متره؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
من خوشحالم  خونه ای که میخاستیم رو بالاخره گرفتیم  هفته دیگه دوشنبه کلیدشو میدن بهمون😍 ...

خدا رو شکر.

آمستردام زندگی میکنی؟

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز