2777
2789
عنوان

اینجا وکیل داریم؟

401 بازدید | 12 پست

من میخوام قهر کنم برم خونه بابام و یه خونه برا خودم بگیرم.و جهیزیمم جم کنم اینم بگم یه بچه شیرخوره دارم.میدونم اگه بخوام برم نمیتونم ببرمش من شنیدم بچه تا هفت سالگی سرپرستیش و نگهداریش با مادرشه...

حالا سوالم اینه تو دورانه قهر چطوری بچه رو ازشون بگیرم..و چطوری جهیزیمو جم کنم..و نفقه بچه رو چطوری باید ازش بگیرم..یا برای همه اینا فقط باید طلاق بگیرم؟چون قصدم طلاق نیست فقط جدا زندگی کردن و قهره.

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
اگر جدا زندگی کنین همسرت میتونه بره شکایت کنه و عدم تمکین بگیره و کلی دردسر داره لطفا و خواهشا اینکا ...

الان دو ماهه مامانش خونمونه..تو این دوماه وقبله اون که 9 ماه بارداری بود رابطه ای نداشتیم..و کلا رابطه زناشوییمون منوط به اجازه مادرشه..یا نبوده مادرش...من نه از لحاظه عاطفی..نه اقتصادی..نه جنسی از ایشون راضی نیستم.اینم بگم خونش به نامه مادرشه برا همین در مضیقم

من شنیدم یکی از قوانین نفقه تهیه خوراک پوشاک مسکنه.که مسکنه ایشون برا مادرشه نه برا خودش..در ضمن من نفقه نمیخوام.ولی فک کنم نفقه بچه رو باید پرداخت کنه اگه در قهر باشیم

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😔😔😔خدا لعنت کنه خداازشون نگذره هرچی میکشیم نصفشون تقصیرخونواده ی شوهره بااون دخالت های بیجاشون . هرچیزی حدی داره احترام ارزش دعوا ولی دیگه تااین حد . بازم شکر به تاپیکای قبلیت که فقط این بودکه چطوری مادرشوهرتوبفرستیش بره حالا بیشترسردشدن شوهرتم به کنار واقعاناراحت شدم پنج تا برات صلوات فرستادم ان شاالله که حل بشه 😔

نفرین عامون برتو( مادرشوهر...😑 )
😔😔😔خدا لعنت کنه خداازشون نگذره هرچی میکشیم نصفشون تقصیرخونواده ی شوهره بااون دخالت های بیجاشون . ...

ممنون عزیزم و منم ده تا صلوات میفرستم برای حل مشکلات تو

مارال خودت بذار برو با بچه خونه بابات وسیله هاتو بیخودی نبر

حالا ببینم چی میشه تا آخره رمضان صبر میکنم

به حق ماه رمضون حل میشه ان شاالله . ولی به شوهرتم بگوکه تااخررمضون بهش فرصت میدی 

گفتم...اونم قبول کرده همه چی درس بشه