2777
2789
عنوان

مربای سیب

39779 بازدید | 22 پست

سلام دوستان لطف میکنین طرز تهیه ی مربای سیبو بهم بدین که خوشمزه بشه تو نت سرچ میکنم باهم تفاوت داره دستوراش میخوام ی طرز تهیه بدین که خوشمزه بشه ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم هرچقدرسیب داری به همون اندازه هم شکر میخواد مثلا یک کیلو سیب یک کیلو شکر ۴ لیوان آب گلاب نصف لیوان بازعفران دم کرده. آب وشکر ومیذاری بجوشه جوش که اومد سیب هاتوکه پوست کردی به اندازه دلخواهت برش دادی میریزی توآب وشکر که داره میجوشه حداقل یک ساعت باید بجوشه درآخرهم گلاب وزعفرون وکمی آبلیمومیریزی 

سلام عزیزم هرچقدرسیب داری به همون اندازه هم شکر میخواد مثلا یک کیلو سیب یک کیلو شکر ۴ لیوان آب گلاب ...

دقیقا طبق همین دستور دوستمون درست ون عالی میشه 

سیبو میتونی به دلخواه برش بزنی یا حتی رنده کنی

😍😍😍

خوشحال میشم پیجم 
سلام عزیزم هرچقدرسیب داری به همون اندازه هم شکر میخواد مثلا یک کیلو سیب یک کیلو شکر ۴ لیوان آب گلاب ...

ممنونم عزیز دلم لطف کردی بعد گلاب و آبلیمو ریختم باید بزارم با اونم بجوشه؟

با همین دستور درست کن‌.فقط من از صبح میذارم زیرشو کم میکنم تا شب یعنی رنگش مثل مربای به میشه.من یه مقدارشو ریز میکنم یه مقدارشم رنده میکنم که لعاب بده و غلیظ شه .مزه و غلظتش باید مثل مارمالاد لای شیرینی مارمالادی باشه

فکر میکردم همدردی نمیدانستم تو هم...دردی