2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند. بار. میرین خونشون

اوووم میانگین 7-8 بار درسال هربارم چندساعت.مگه اینکه کاری پیش بیاد بیشتر بریم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
خیلی پشت سرم به فامیلام مزخرف میگه همش دارم ازش میرسم دعوتش میکنم بهترین غذا رو میپزم  بهش محبت ...

من زمانی که جوابشونو نمیدادم و از اونور هواشونم داشتم خیلی اذیتم میکردن،حتی شوهرمو.اما از وقتی رسمی رفتار میکنم و محترمانه جواب حرفا و تیکه هاشون میدم وضعیت بهتر شده

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من قطع رابطم

الان حدودا ۳ ماهه نرفتم خونشون

هر چند چون تو یه ساختمونیم گه گاه تو پارکینگی جایی میبینمش یه سلام خشک و خالی فقط اونم به خاطر همسرم میکنم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
شوهرم تنهایی نمیره من راحت شم 

شوهر منم تنها نمیره وگرنه من سالی 2-3 بار بیشتر نمیرفتم

تو یه شهرین خوشبحالت دعصابت ارومه

5 سال شمال بودیم عشق میکردم واسه خودم،زیاد فرصت نمیکردیم بیایم.الان فاصله شهرامون حدود 30 کیلومتره

خیلی پشت سرم به فامیلام مزخرف میگه همش دارم ازش میرسم دعوتش میکنم بهترین غذا رو میپزم  بهش محبت ...

عزیزم تین خصوصیاتی که گفتی انگار ویژگی ۹۰ درصد مادرشوهراست

متدر شوهر من چن بار زباناً به همسرم گفته بود زنت داره تو رو از ما جدا میکنه،انتظار داست پسرش مثل دوران مجردیش صب که بیدار میشه بره خونشون و ناهار و شام هم اونجا باشه حالا برا خواب شتید اجازه بده بیاد خونه خودش

به خاطر همین حسودیش نسبت به من کلی دروغ و تهمت و افترا بهم بست،شوهرمو نسبت به خونوادم دلسرد کرد و ....

خدا به خاطر همه ی بدی هایی گه در حق زندگی منه تازه عروس کرد ازش نگذره

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

هر چقدرم بد باشه خیلی گناهه که قطع رابطه کنی .اون یه عمر زحمت شوهرت را کشیده و به خاطر شوهرت باید باش آشتی باشی و امیشه احترام بذاری ولی میتونی رابطه را کم کنی و شوهرت را راضی کنی خودش تنهایی بره و یا بیشتر تلفنی جویای حالشون بشه .شما هم بیشتر تلفنی و کوتاه احوالپرسی کن ولی وقتی قهر کنی هم کینه و کدورت بیشتر میشه هم خدا خوشش نمیاد دو تا مسلمون با هم قهر باشن

عزیزم تین خصوصیاتی که گفتی انگار ویژگی ۹۰ درصد مادرشوهراست متدر شوهر من چن بار زباناً به همسرم گفته ...

من تعجب میکنم کجا جواب خوبی بدیه این ادم اصلا ذاتش بده که نمیتونه خوب بودن رو ببینه ایشاله سر. عروس بعدی سرش بیاد. هرکاری که با من کرد. تهمت هایی که زد دوبهم زنیهایی که کرد. ایشاله سرش بیاد

هر چقدرم بد باشه خیلی گناهه که قطع رابطه کنی .اون یه عمر زحمت شوهرت را کشیده و به خاطر شوهرت باید با ...

مادرشوهرم اصلا اهل نماز. روزه نیست تازه من به شوهرم گفتم زحمت تورو کشیده مادرته باید. بهش احترام بذاری بهش سر. بزنی اما حقی به گردن من نداره جز. بدی هم که کاری نکرده دلیلی نمیبینم با همچین ادمی رابطه داشته باشم

مادرشوهرم اصلا اهل نماز. روزه نیست تازه من به شوهرم گفتم زحمت تورو کشیده مادرته باید. بهش احترام بذا ...

در هر صورت قطع رابطه گناهه . حتی اگه اهل نماز و روزه هم نباشه دلیل نمیشه . حالا سالی پنج شش بار رفتن مگه چقدر سخته