2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دو هفتتته؟؟چرا اینقدر زیاد؟من مرتب درست میکنم نهایت ۴۸ ساعته درسته،اون دیگه کپک زده نخورین،

به منم یاد بدید کفیر دوس دارم ولی ازین بطری های آماده میخرم

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن
به منم یاد بدید کفیر دوس دارم ولی ازین بطری های آماده میخرم

عزیزم اول باید قارچشو تهیه کنی،،

قازچشو که خریدی باید مواظب باشی هیچ چیز فلزی یا استیل مثل قاشق بهش برخورد نکنه چون خراب میشه و از بین میره،قارچشو داخل یه ظرف شیشه هی میریزی و روش رو شیر میریزی بعد درشو میبندی میذاری یه جای نسبتا گرم بهترین دما ۲۵ تا ۲۷ درجه سانتیگراده،،۲۴ الی ۴۸ ساعت که موند امادست البتهبستگی به مقدار قارچ و شیرت داره اگه قارچها زیاد باشن زودتر آماده میشه،بعد اونو داخل یه ظرف آبکش پلاستیکی (فلزی نباید باشه)میریزی و صافشون میکنی دیگه کفیر آمادست میتونی بهش نمک و پونه هم بزنی،،دوباره روی قارچها رو شیر بریز اگه نخواستی دیگه درست کنی بذار توی یخچال،،اگرم مرتب درست کنی تقریبا بعد از یک ماه و نیم مقدار قارچت دوبرابر میشه،راستی یادم رفت بگم شیر نباید داغ یا گرم باشه،شیر کم چرب بهتره برای کفیر،من از شیر پاکتی کم چرب استفاده میکنم

عزیزم اول باید قارچشو تهیه کنی،، قازچشو که خریدی باید مواظب باشی هیچ چیز فلزی یا استیل مثل قاشق بهش ...

یعنی الان من کلش رو بریزم بره دیگه خراب شده؟ مثل پنیر یا ماست که زیاد مونده و روش کپک زده شده