2777
2789
عنوان

ختنه

144 بازدید | 12 پست

سلام من سه هفتس که پسرم ختنه شده به روش سنتی

الان ۱۵ ماهشه موقع پوشک عوض کردن خیلی اذیت میکنه مخصوصا وقتی دفع داره و میخام بشورمش پماد تتراسایکیلین میزنم به پاش بعد گاز استریل روش میزارم پوشکش میبندم موقع تعویض پوشک روی گاز استریلش یکی دو قطره خون میبینم گاهی اوقات یعنی نباید تا الان خوب شده باشه 

۱۰روز پیش دکتر بردمش گفت دیگه پماد و گاز نزار منم فقط پوشکش میکردم بعد ۲ روز اومدم عوضش کنم دیدم سر الت چسبیده به پوشک جداش ک کردم کلی گریه کرد و تند تند شروع کرد به خون امدن سریع پوشکش کردم تا قطع شد دیگه کلا تا الان پماد وگاز میزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببر دوبا ه دکتر تا دو هفته باید خوب میشد 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

گاز نزار دیگه بچه اذیت میشه ببرش دکتر بهش بگو اینجوریه بعد عزیزم منم تازه ختنه کردم با حلقه پماد استریل چشمی بگیر بزن خیلی خوبه خوبش میکنه

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97

منم واسه همين چيزا اصلا نميخوام پسرمو ختنه كنم،اين نظر منه☺️لطفا نيايد نصيحت كنيد🤕پيش چند تا فوف تخصص اورولوژي معروف كودكان هم بردم نظرشونو پرسيدم گفتن اگه از نظر عرفي واستون ايراد نداره از نظر سلامتي هيچ اشكالي نداره هيچ فرقي نميكنه

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
وا مگه میشه؟ پس اینهمه میگند عفونت چی؟

نه عزيزم،پسر من كه الان١٥ ماهشه تا الان خدا رو شكر يكبار هم عفونت نكرفته چون بهداشت و واسش رعايت ميكنم،اگه از نظر علمي ميخايد،ختنه نكردن هيچ ضرري نداره،البته نظر هر كسي محترم و هر هكس حق داره راجع به بچه ش تصميم بگيره☺️

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
منم واسه همين چيزا اصلا نميخوام پسرمو ختنه كنم،اين نظر منه☺️لطفا نيايد نصيحت كنيد🤕پيش چند تا فوف تخ ...

واقعا اون پزشک ها هم گفتن ایرادی نداره؟ آخرش پسرت رو ختنه کردی یا نه؟