2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

134 بازدید | 11 پست

سلام

من وشوهرم دخترخاله پسرخاله هستیم میخوایم برای بارداری اقدام کنیم چندماه پیش رفتیم برای ازمایش ژنتیک مشاوره بهمون گفت هیچ ازمایشی وجودنداره که بشه تمام بیماری هایی که ممکنه برای جنین پیش بیادشناسایی کنه،فقط یه ازمایش که از۲۳هزارنوع بیماری ۷هزارتاش قابل تشخیصه که خارج انجام میشه وهزینش۱۳میلیونه،خواستم بدونم کسی هست که باشوهرش فامیل باشن وبچه هاشون سالم باشن

من باحرفای مشاوره خیلی ناامیدشدم،خیلی میترسم ازبچه دارشدن😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی و زن دایی من(دخترخاله و پسر خاله هستن )و دو تا پسر سالم دارن خداروصدهزار مرتبه شکر.💐

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸

عزیزم راست گفته بهت خیلی از بیماریهای ژنتیکیو آزمایش نشون نمیده. ما خودمون فامیل نیستیم ولی زیاد دیدم ازدواج فامیلی، بعضیاشون خدا رو شکر بچه هاشون سالمن بعضیا هم نه متاسفانه... همش احتمالاته و نمیشه گفت صددرصد بچه هاتون سالم میشن یا صددرصد بیمار

من و داداشام سالمیم😂

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

انشاءالله بچه های ماهم سالم باشن،میگن پسرخاله دخترخاله احتمالش بیشتره بچه هاشون ناسالم باشن😑

بببین گلم منم ازدواجم فامیلیه دختر عمو پسر عمو رفتم واسه آز ژنتیک گفت اول بارداریت بیا توی بارداری واسم غربالگریو انجام داد اون‌زمان که هیچ دکتری نمینوشت واسه خانم باردار.فقط همین.البته شجره نامه هم رسم کرد که خیلی مهمه گفت با توجه به پیشینه فامیلتون ازدواج شما مثل دو فرد غریبس شمام برو مرکز ژنتیک تشکیل پرونده بده و شجره بده