به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
جواب ازمایش رو.گرفتم صبر کردم ۵ روز دیگه رفتم دکتر تا ساک بارداری دیده بشه
من فقط ازمایشم مثبت بشه دیگه خیالم راحت میشه این بی بی هی داره پررنگ تر میشخ
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
ای جان خداحفظش کنه برات بارداری راحتی داشته باشی گلم برامنم دعا کن ۷ روز دیگ موعدمه شما چندماه اقدام ...
ان شالله عزیزم من ۵ ماه پیش سقط داشتم تو ۱۵ هفتگی که چهار اه اقدام داشتم این یکیه رو جلوگیری میکردیم خداخواسته بود با همون یک بار اقدام سه ماه بعد از سقطم
استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐