نی_نی_مام مدیر استارتر عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 651 عنوان آرایشگاه خوب برای کوتاه کردن مو 64 بازدید | 5 پست دوستان گلم یه آرایشگاه در تهران بهم معرفی میکنین؟ میخوام این مدلی بزنم موهام رو 1398/02/29 | 08:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراساداتم عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 441 کاری ب مدلش ندارمولی این عکسو ب ارایشگرا نشون بدی کلی عیب اول رو این میذارنبعد کلی عیب رو خودت میذارن ک این سرش خوش فرمه واس تو زشته اینطوری خوب نمیشهاخرشم کار خودشونو میکنندیدم ک میگمکلا ارایشگرا همینن🙃 میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
نی_نی_مام مدیر استارتر عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 651 کاری ب مدلش ندارم ولی این عکسو ب ارایشگرا نشون بدی کلی عیب اول رو این میذارن بعد کلی عیب رو خودت م ... اره سر خودمم اومده موهام موجداره هر مدل کوتاهی بهش نمیاد از طرفی به شدت هم میریزه موندم چکار کنم
زهراساداتم عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 441 اره سر خودمم اومده موهام موجداره هر مدل کوتاهی بهش نمیاد از طرفی به شدت هم میریزه موندم چکار کنم چی بگم والا🌺 میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻