2777
2789
میدونی کدوم دعا نویسا واقعی ان و کارشون خوبه؟ اونایی که واسه کارشون نرخ تعیین نمیکنن و دعا مینویسن و ...

اونی که من رفتم پیشش هرچی دادی دادی من 10 هزار بهش دادم تو کرمانشاه بود 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همزادمو دیدم‌ تلویزیون داشت برنامه پخش میکرد خواستم ضبطش کنم دیدم فلش نیس باگوشیم فیلم‌گرفتم یه ل ...

دستت درد نکنه من شدید خوابم میومد مادر شوهرم داره میاد اینجوری دیگه واقعا خوابم نمی‌بره 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍
گفت دعا باید تا یک سال همراهم باشه ....ولی من چند روزه گذاشتمش کنار

یه سری هم تازه نامزدشده بودم شب احساس کردم یه نفرپایین پام وایساده میرقصه لباس سفیدم‌تنش بود پامو بلندکردم ازبدنش ردشد انقدجیغ زدم مامانم اومد همسایمون گفت اون بخت توئه که خوشحاله😒

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
دستت درد نکنه من شدید خوابم میومد مادر شوهرم داره میاد اینجوری دیگه واقعا خوابم نمی‌بره 

جدی بودبخدا...

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
درسته که همه همزاد دارن و وقتی به دنیا میایی اونم به دنیا میاد ولی بعضی هارو اذیت میکنه و بعضی ها رو ...

من قبل بارداریم میدیدم این چیزارو ولیازوقتی پسرم به دنیا اومده دیگه راحت شدم انگار اونم سرش بابچش گرمه😆😆😆

اون دفعه ای که عکسش توی گوشیم افتاده بود زوم که میکردم میدیدم یه زن چادرسفیده پوشیه هم زده بغلشم یه بچه اس گرفته طرف سینش...چندماه بعدش باردارشدم

درسته که همه همزاد دارن و وقتی به دنیا میایی اونم به دنیا میاد ولی بعضی هارو اذیت میکنه و بعضی ها رو ...

اره من تا ۱۹سالگیم باهاش حرفم میزدم وقتی بچه بودم صبا برا نماز صب بیدارم میکرد دقیقا همون موقع ک اذان از مسجد پخش میشد

من قبل بارداریم میدیدم این چیزارو ولیازوقتی پسرم به دنیا اومده دیگه راحت شدم انگار اونم سرش بابچش گر ...

عزیزم نگو، خوب نیست تعریف کنی، چرا اذیت میکنی 🤣😂 الان با ترس تلویزیونو نگاه کردم نکن خواهر من 

عزیزم نگو، خوب نیست تعریف کنی، چرا اذیت میکنی 🤣😂 الان با ترس تلویزیونو نگاه کردم نکن خواهر من  ...

چشم نمیگم دیگه...😌

زر میزنه فهمیدم دعا نویسو فلان گفته بهت فقط اونا میگن همزاد عزیزم تو قرن بیست و یکیم این خرافات چیه ...

خرافات نیست البته در قرآن صراحتا بیان نشده ولی چیزی که هست اینه‌که در روایان معتبر از کتاب بحار الانوار  اومده خداوند به شیطان فرمود فرزندی به شیطان نمیدم مگر اینکه مثل اونو به تو بدم، هر ادمی همزاد شیطانی داره 

از حضرت رسول پرسیدن ایا شما هم داری 

فرمود بله اما خداوند اونو دراختیار من قرار داده و جز خوبی چیزی به من نمیگه

و در تفسیر اومده یعنی اینکه اون شیطان زاده مارو اغوا میکنه و وسوسه پس باید مراقب باشیم 

معروفترین کتابی هم که این روایت توش اومده بحارالانوار جلد  ۶۰ هست 

جن هم طبق سوره‌ و آیات شریف و نص صریح قرآن وجود داره 

برای درک بهتر 

فیلم جوخه‌ی انتحار رو ببین 

این فیلم اروپایی نشون میده چطور زیر پوستی اعتقادات مارو خودشون باور دارن اما از بیان اینکه شما راست میگید وحشت دارن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))